≫ 

Barselona žarko želi da vrati Svetislava Pešića!

Srpski trener može da pregovara sa katalonskim klubom, sa kojim je već ostvario velike uspehe

  • 1

Da li će se Svetislav Pešić vratiti na mesto jednog od najvećih uspeha u trenerskoj karijeri? Ukoliko odlučio da napusti minhenski Bajern, popularni Kari bi mogao da se ponovo zaposli u Barseloni!

Prema informacijama kojima rapolaže "Politika", veliki su izgledi da se bivši legendarni selektor naše reprezentacije vrati u Barselonu kojoj je doneo prvu titulu šampiona Evrope, i ujedno triplu krunu.

Iako Pešić ima ugovor sa Bajernom do 2017. godine, piše list, stvorile su se okolnosti za ozbiljne pregovore sa španskim gigantom, koji završava ne baš tako uspešnu sezonu, a, navodno, predsednik Barselone Đosep Bertomeu žarko želi da ponovo angažuje srpskog stručnjaka.

Pešić je trener Bajerna od 2012. godine, a doneo je klubu prvu titulu posle 59 godina.

Tokom karijere vodio je Bosnu, Albu, Keln, Barselonu, Romu, Ðironu, moskovski Dinamo, Valensiju i Crvenu zvezdu u dva navrata.

Sa reprezentacijom Jugoslavije osvojio je Evropsko i Svetsko prvenstvo 2001. i 2002. godine, ali i još jednom šampionat Evrope sa selekcijom Nemačke 1993.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA