≫ 

Prva reakcija Bogdana Bogdanovića na vest o trejdu u Sakramento!

Srpski reprezentativac nada se saradnji sa Divcem i Stojakovićem, koji su proslavili dres Kingsa

  • 0

Reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović dočekao je petak sa saznanjem da je Sakramento preuzeo prava na njega nakon trejda u večeri NBA drafta. Bogdan je u razgovoru sa novinarima pred prijateljsku utakmicu protiv Francuske rekao da ekipa nema mnogo vremena za pripreme pred kvalifikacioni turnir i ponovio da je Francuska odlična provera, a osvrnuo se i na informacije o trejdu.

>>> Sale Đorđević ima lepu vest za navijače Srbije!

- Francuska je izuzetno dobar protivnik. Nadamo se da ćemo pokazati našoj publici dugogodišnji rad sa selektorom. Vidi se da se svake godine sve lakše uklopimo, i da vlada dobra atmosfera u ekipi. Svi dolazimo motivisani na treninge - rekao je Bogdanović i osvrnuo se na trejd u Sakramento.

- Ne znam puno, ali ako se to desi nadam se da ću sarađivati sa bivšim igračima naše reprezentacije Divcem i Stojakovićem - istakao je Bogdanović.

Prijateljska utakmica između Srbije i Francuske na programu je u subotu od 21.oo u Areni, dok je za utorak planiran duel sa selekcijom Grčke od 20.15.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA