Nemanja Matić preuzeo Jedinstvo iz Uba, nekadašnji vezista Partizana u UO!

Vezista Čelsija sve dogovorio sa lokalnom samoupravom, a na mesto predsednika postaviće brata od strica

  • 4

Srpski reprezentativac Nemanja Matić preuzeo je brigu oko Jedinstva iz Uba, javlja SOS kanal.

Vezista Čelsija se dogovorio sa lokalnom samoupravom, a na mesto predsednika kluba izabran je njegov brat od strica Darko Matić.

Zanimljivo, učešće u upravnom odboru kluba koji je ispao u zonu Drina uzeo je i nekadašnji fudbaler Partizana Radosav Petrović.

Matić je, takođe, pre nekoliko dana odigrao humanitarni meč u Republici Srpskoj.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Matić je igrao 55 minuta. Dugo je trajao aplauz kada je napuštao teren, bila je i bakljada, a pripremili smo mu doček kakav zaslužuje. Obišao je prostorije našeg kluba koje su izgrađene po UEFA standardima, bio oduševljen i nije mogao da veruje da igramo u trećem rangu takmičenja Srpske. Pored utakmice, on je išao na vožnju brodom, oduševio se kanjonom i prirodom. Sve je trajalo tri sata, posle toga samo išli na zajednički ručak. Bio je prezadovoljan svime. Čovek je proputovao čitav svet, ali oduševio se našim malim mestom - rekao je direktor Javne ustanove za turizam i sport Rudo Vladimir Bradonjić za Glas Srpske.

Reprezentativac Srbije je u Rudo otišao kako bi odigrao humanitarni meč protiv lokalnog tima na kojem su se prikupljala sredstava za nekadašnjeg golmana FK Rudo Strahinju Jojevića, koji je prije dve godine imao saobraćajnu nesreću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Imenjak

    25. jun 2016 | 15:47

    Privatni klubovi kumovski bratski i nema zloupotreba niko nista gde je javnost e zato smo bili 500 godina pod turcima poltronska nacija

  • Marko

    25. jun 2016 | 17:08

    Fali samo Đajić, što bi rek'o Żiva.

  • zoran

    25. jun 2016 | 19:22

    Uzivas ti bas te briga sto vas nema u Francuskoj.Sve vas milionere bih ja izbacio iz repke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA