Opšta svađa navijača zbog ove fotke Bobija Marjanovića i Parkera sa beogradskog splava

Šta se desi kad Bobi izađe na splav sa Parkerom posle meča košarkaške reprezentacije (za koju ne igra)

  • 57

Kako se sve završilo ne znamo, ali dovoljno je da kroz jednu fotografiju Bobana Marjanovića i NBA zvezde Tonija Parkera shvatimo da je u noći između subote i nedelje, dakle posle meča košarkaša Srbije i Francuske (na kojem je Parker igrao) došlo do susreta saigrača iz San Antonija.

Međutim, kako jedna fotka može da izazove različite emocije kod navijača govori i ova drugarska fotka koju je Boban opisao sa "Srećan sam što imam mog brata iz Sparsa u Beogradu".

PROTIV BOBIJA

Očigledno, želja da ne igra za Srbiju je suviše jaka rana za veliki broj navijača koji su osim uvreda imali i nekoliko saveta za Marjanovića.

- Ti bi trebalo da si sa reprezentacijom, a ne na tom splavu.

- Sramota, mesto da si sa ekipom ti se slikaš sa Parkerom koji gine za svoju Francusku...dno dna.

- Hajde bre, pusti novac igraj za orlove..

- Mene bi bilo sramota da se slikam po splavovima, a da ne igram za svoju zemlju. Taj gospodin do tebe ima 35 godina i pored toga što je NBA zvezda poštuje svoju zemlju - samo su neki od komentara među "antibobićevcima".

ZA BOBIJA

Sa druge strane, ima i onih koji ga brane, ali su realno, u manjini.

- Bobi ne obraćaj pažnju na ove grobare. Da si ti živ i zdrav pa da zaigraš na Olimpijadi. Sve najbolje želim tebi i tvojoj porodici.

- Što niko nije zvao tog istog Bobija pre dve, tri godine... I ne treba da igra sad, nek potpiše ugovor i u Riju može igrati ako Sale bude hteo da ga zove.

- Bobi, samo gazi, ne obraćaj pažnju na ove hejtere. Puna podrška - odgovara je druga strana tokom pravog malog rata na Instagram profilu srpskog centra.

Cirkus na srpski način...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SAŠA FRANKFURT

    26. jun 2016 | 15:02

    Jest da sam Zvezdaš, ali ovo je bruka za Bobija!! Pa ne potpisuju se ugovori na splavovima!!

  • Sa*ša

    26. jun 2016 | 15:27

    Do juče si bio anonimus pa te tvoja visina i odlazak u Zvezdu (a pogotovo iz Zvezde) nesto kao vinuo u jos veca nebesa. Bilo kako bilo postao si bruka ma koliko da sam te igracki cenio. Nikad ti neces biti ono sto je bio i ostao Divac pa Teo pa Sale pa Jaric pa Bodiroga i ini.. Smesan si,klempi. Nacionalni dres je kruna karijere svakog sportiste no..Što se mene tiče sad "splavuj" do besvesti. Srami se!

  • Viktor

    26. jun 2016 | 13:31

    Naravno, prvo treba vidjeti razlog neigranja za reprezentaciju, a onda ukoliko je samostalno odbio da ne igra, obavezno mu oduzeti pasoš Srbije primjereno ga kazniti, i donijeti takav zakon, to je isti sistem u vrijeme Tita, odbi da ideš na služenje vojnog roka pa ćeš vidjeti posledice, jer ovako, samo mlaćenje prazne slame

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA