Neven Subotić napustio Dortmund i oprostio se od kluba emotivnim pismom

Srpski fudbaler objavio da posle osam godina više nije član ''Milionera''

  • 4

Neven Subotić posle osam godina više nije član Borusije iz Dortmunda. Srpski fudbaler je ostavio veliki trag na Vestfalenu i emotivno se oprostio od navijača se oprostio od Borusije iz Dortmunda, koju napušta posle dve osvojene šampionske titule, Kupa i dva Superkupa Nemačke.

Svoju odluku nekadašnji reprezentativac Srbije objavio je na svom Fejsbuk profilu i detaljno je obrazložio.

- Prošle godine sam shvatio koliko je velika moja ljubav prema fudbalu, kao i želja da igram aktivnu ulogu na terenu, a ne samo da je posmatram spolja. Fudbal je važan deo mog života i bez njega ne bih bio ovo što sam sada.

- Sada sam u najboljim fudbalskim godinama i prirodno je da želim da igram svakog dana. Ne želim svoj novac da zarađujem na klupi, već da budem aktivni deo priče kao što je to bilo do prošle godine. Nadam se da razumete i da to možete da prihvatite. Dormund je u mom srci i tu će zauvek ostati - napisao je Subotić.

Pitanje je samo u kom klubu će Subotić nastaviti karijeru. Prethodnih meseci su ga mediji povezivali sa Liverpulom, verovatno i zbog sjajnog odnosa koji je imao sa Jirgenom Klopom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA