≫ 

Zvezdin preokret protiv Ukrajinaca: Bomba Poletanovića!

Crveno-beli pobedili Zariju u prvoj pripremnoj utakmici na pripremama u Sloveniji

  • 37

Fudbaleri Crvene zvezde pobedom su "otvorili" boravak u Sloveniji gde će se pripremati u narednom periodu.

Srpski šampion je savladao četvrtplasirani tim ukrajinskog prvenstva iz prethodne sezone Zorju, rezultatom 3:1, i to posle preokreta u režiji Kataija, Sikimića i Poletanovića.

Gol za Ukrajince postigao je Paolo.

Zvezda je počela meč u sastavu: Kahriman, Cvetković, Fibel, Luković, Ibanjez, Letalek, Donald, An. Luković, Srnić, Katai i Hugo, a od 66. minuta igrala je postava: Kahriman, Petković, Rendulić, Mičel, Ristić, Poletanović, Babunski, Avramovski, Jovović, Plavšić i Sikimić.

Najlepši trenutak utakmice bio je gol novajlije Poletanovića i njegova "bomba" sa dvadesetak metara, kojom je postavio konačan rezultat.

Ukrajinci su poveli već u 4. minutu, i posle toga igralo se više na polovini Beograđana. Na izjednačenje se čekalo do 43. minuta, kada je Ibanjez izveo korner, a efikasni Katai u gužvi, glavom, matirao golmana Zorije. Bio je to i konačan rezultat poluvremena.

U nastavku meča pobedu Zvezdi doneli su "rezervisti", u roku od dva minuta.

Najpre je Sikimić, u 77. minutu, iz penala preokrenuo, da bi Poletanović minut kasnije fantastičnim udarcem pogodio mrežu protivnika i postavio konačan rezultat.

Do sada, bila je ovo najozbiljnija provera za igrače Zvezde i pobeda koja diže samopouzdanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolaks

    29. jun 2016 | 19:28

    Poletanovic nekada velika nada Srpskog fudbala. Mozda nije kasno da se vrati na pravi put. Srecno

  • misirac

    29. jun 2016 | 19:45

    Katai-Igračina. Ne mogu da verujem da nije dobio poziv za reprezentaciju?! Momak je u boljoj formi od više od pola njih tamo!

  • Звезда

    29. jun 2016 | 19:26

    Звезда побеђује прволигаша који је дао 3-4 репрезентативца на еуро са три комада, а неки трећелигашима у припремама једва дају толико. Па ова Зарија би њима дала три комада и то онако опуштено.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA