≫ 

Đorđević ne trpi ni najsitniji prekršaj: Otkriveno zašto je selektor kaznio Nedovića!

Bek reprezentacije Srbije zakasnio na okupljanje pred utakmicu sa Grčkom i zbog toga je meč presedeo na klupi

  • 15

Mnogi su bili iznenađeni kada na poslednjoj pripremnoj utakmici košarkaša Srbije pred kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre, nije bilo Nemanje Nedovića u igri, iako nije imao problem sa povredom. Sada je i to razjašnjeno, nakon što je na konferenciji za novinare posle meča sa Grčkom selektor Aleksandar Đorđević dao zagonetan odgovor.

>>> Sviđa li vam se kako je Nevena Božović pevala himnu pred meč Srbija - Grčka? (VIDEO)

- Zna on i znaju svi zašto nije igrao - kratak je bio Sale, ali je ostala nedoumica šta je u pitanju.

Ipak, kasnije je procurela i ta informacija. Naime, prema pisanju lista Alo, Nedović je zakasnio uoči duela sa Grčkom i zbog toga je usledila kazna u vidu toga da nije igrao protiv Helena.

Selektor Đorđević od dolaska na kormilo Orlova vodi računa o strogoj disciplini u timu, pa je tako i bek Unikahe morao da pretrpi kaznu.

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

Disciplinska lekcija je navodno urodila plodom i Nedović se izvinio zbog prekršaja, prihvatio kaznu i nastavio da ispunjava sve što od njega traže selektor i njegovi pomoćnici.

Srbija na kvalifikacionom turniru igra od 4. do 9. jula u Beogradu u Areni. Đorđević će do tada morati da skrati spisak na 12 igrača, a najavio je da će to uraditi pred sam početak takmičenja, 3. ili 4. jula.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MikiGrobarRUSSIA

    30. jun 2016 | 10:31

    AUTORITET DA SE ZNA! tako treba fudbalere kaznjavati, za svaku sliku sa splava svaki ne ovlascen izlazak ili bilo kakvu glupost oprasiti po novcaniku

  • G

    30. jun 2016 | 07:27

    Samo tvrdo!!!

  • Srbija

    30. jun 2016 | 10:10

    Grb iznad svih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA