Partizan ne odustaje od Evrokupa! Idemo na sud, ako treba

Ekspresna reakcija iz Humske

  • 29

Zahtev FIBA, odnosno potez Košarkaškog saveza Srbije da suspenduje Partizan zbog želje kluba iz Humske da igra Evrokup naredne sezone, izazvao je ekspresnu reakciju čelnika crno-belih.

Pod naslovom "Zaštitićemo svoje interese", na sajtu Partizana je objavljeno saopštenje kojim klub najavljuje da će ostati

- U ovom trenutku, KK Partizan NIS nije dobio odluku o suspenziji u zvaničnoj, pisanoj formi. Ipak, kako stvari sada izgledaju, to će se pre ili kasnije dogoditi. U tom slučaju, naš pravni tim će pažljivo sagledati sve odredbe eventualne suspenzije, nakon čega će biti doneta odluka o tome na koji način ćemo potražiti zaštitu svojih interesa, uključujući i odlazak na sud - poručio je Dragan Todorić.

Foto: S. Pikula Foto: S. Pikula

Istovremeno, KK Partizan NIS se pridružuje pitanjima koje je predsednik KSS postavio čelnim ljudima FIBA Evropa.

- Čvrsto smo uvereni da su i pravo i pravda na našoj strani, kao i na strani svih klubova koji su u ogromnom broju odabrali da učestvuju u Evrokupu. Smatramo da bi jedino ispravno rešenje bilo da se odustane od politike kažnjavanja na ovaj način. Ali, i ako do toga ne dođe, bićemo spremni da zaštitimo svoje interese – zaključio je Todorić.

Crno-beli su glasnu odluku saopštili i na Instagram profilu.

Izvršni direktor KK Partizan NIS, Mlađan Šilobad, predstavljaće klub 7. jula u Barseloni, na žrebu za grupnu fazu Evrokupa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolaks

    1. jul 2016 | 17:37

    Na sud na sud tako i treba. Pravda je spora ali dostizna. Partizane napred u nove pobede. Steta je neiskoristiti tj da vam propadnu vanserijska pojacanja Majstorovic i onaj Bircevic Kup mora da se uzme jel to ok.

  • Dragan

    1. jul 2016 | 17:59

    Ovaj navijac limenki je covek sa sto imena.I da se zna pravda ce na kraju pobediti.

  • @Жика Живац@

    1. jul 2016 | 17:42

    Ovi se uhvatili Evrokupa ko da ce da ga osvoje,a ne da budu zadnji u grupi!Nemate vi para za putovanja,pa nije to kup kalemegdana...mora da se putuje,a to kosta!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA