Odlični Kuzmić nadigrao Luvavua, Milutinov samo gledao poraz Sparsa (VIDEO)

Srpski centar imao je zapaženu ulogu u pobedi Golden Stejta

  • 3

Srpski košarkaši počeli su sa dokazivanjem u Letnjoj NBA ligi.

Najbolje se snašao centar Ognjen Kuzmić, koji je imao doprinos u pobedi Golden Stejta nad Filadelfijom 85:77.

Doskorašnji reprezentativac Srbije je počeo utakmicu kao starter i upisao dabl-dabl učinak - za 28 minuta na terenu, ukupno je ubacio 12 poena (dva promašaja iz igre) i dodao je 11 skokova u ličnu statistiku.

Kuzmić je zabeležio i četiri rampe.

Na drugoj strani je bio bivši igrač Mega Leksa, Timoti Luvavu, koji je postigao osam poena.

Nikola Milutinov sačekaće novu priliku, pošto nije nastupio u porazu San Antonija od Čikaga 79:76.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    13. jul 2016 | 10:08

    ''Imao doprinos u pobjedi''?12 koseva,11 skokova,4 blokade.Da je Boban igrao to bi bilo opisano:BOBINATOR RAZVALIO.Marketing je cudo

  • Divos

    13. jul 2016 | 10:01

    Кузмић је момак који је у млађим данима био запостављен, покушао је на много адреса, није ишло, био је и омаловажавн, но радом и посввећеношћу израстао је у доброг играча. Имао је солидну сезону у ПАО-у, има одбрамбени потенцијал, но доста лимитиран у нападу. Од странца у Грчкој, посебно у п ПАО-у се ипак очекује другачији профил играча. Апсолутно је заслужио позив на списак од 24 за репр.Србије, но није ушао у ужи избор. Да је Сале слутио како ће испасти са Марјановићем и Милутиновим, можда би се и Огњен нашао међу 16 кандидата за ОИ. Можда, но на неке ствари не можете утицати. Сада покушава да се наметне у НБА. И има шансе, и то баш у Вариорсима. Наиме, Голден Стејт ће у сезони 2017/18 имати (иако се очекује огромно повећање на 110 мил.$) велике проблеме са селери кашом. Дурент ће искористити опцију из 1+1, и потписати максималан могући уговор, и Карију истиче уговор и 2017-е потписује нови такође максималан могући, Голден Стејт ће за плате ове двојице издвајати 65% селери-капа (Дурент 35%, Кари 30%), огромне плате имају и Томспион, Грин и Игудала, и сада траже играче који ће играти за минималац. Нашкли су их Весту и Пачулији. Но требаће им поред Зазе још један центар (Богут и Езели су отишли). За Огњена минималац би био 980.000 $, добре бројке за Вариорсе, наравно ако би се Огњен наметнуо. Има шансе.

  • Blok 45

    13. jul 2016 | 09:11

    Djordjevic ce odmah da ga zove u reprenzentaciju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA