≫ 

Zvezdi se otvara put ka grupnoj fazi LŠ: Protivnici u 3. kolu mogu biti lakši nego ikada!

Neočekivani rezultati u prvim utakmicama 2. kola kvalifikacija mogla bi crveno-bele da dovede na prag grupne faze najjačeg takmičenja, ako bi te ekipe i u revanšu mogle da naprave iznenađenje

  • 50

Crvena zvezda je na Malti odradila pola posla kada je u pitanju plasman u 3. kolo kvalifikacija. Pobeda od 2:1 trebalo bi da bude dovoljna za rutinski revanš na Marakani i prolazak u narednu rundu.

>>> Zvezda odredila cene karata za revanš sa Valetom!

Tamo crveno-beli neće biti nosioci i očekuju ih mnogo teži potencijalni rivali. Najnepoželjniji je sasvim sigurno šampion Grčke - Olimpijakos. Pored njega, izuzetno težak potencijalni protivnik je i drugi tim koji od svih potencijalnih protivnika nije počeo kvalifikacije od 2. kola. U pitanju je šampion Češke - Viktorija Plzenj.

Pored njih, Zvezdu čeka još 8 mogućih rivala, koji prvo treba da obezbede plasman u 3. kolo. Iako se pre utakmica mislilo da je teško da će biti iznenađenja, prve utakmice su pokazale suprotno, tako da je sada moguće da umesto već viđenih Seltika, APOEL-a, Legije... Zvezdin protivnik budu Linkoln, TNS, Liepaja, Zrinjski...

Naime, Seltik se obrukao na Gibraltaru protiv amatera, APOEL je remizirao sa TNS-om u Velsu, kao i Legija protiv Zrinjskog u Mostaru. Nije se proslavio ni Salcburg, koji je sa mršavih 1:0 savladao Lijepaju iz Letonijena svom terenu, pa je u svim ovim utakmicama na revanšu sve otvoreno.

Nije se proslavio ni Dinamo iz Zagreba, koji je uz mnogo sreće uspeo da savlada Vardar, koji je sudeći prema očevicima i izveštajima bio bolji rival i nije zaslužio da izgubi.

Posle mečeva Ludogorec - Mladost i Krusajders - Kopenhagen, biće poznato i kako su u prvim utakmicama prošle preostale dve ekipe koje su nosioci u pocencijalnom trećem kolu.

Foto: Crvenazvezdafk.com Foto: Crvenazvezdafk.com

Ovo su svi potencijalni rivali Crvene zvezde u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona:

- Olimpijakos (Grčka)

- Viktorija Plzen (Češka)

- Pobednik dvomeča Salcburg – Ljepaja (prvi meč 1:0)

- Pobednik dvomeča Linkoln – Seltik (1:0)

- Pobednik dvomeča TNS – APOEL (0:0)

- Pobednik dvomeča BATE Borisov – SJK (2:0)

- Pobednik dvomeča Zrinjski – Legija (1:1)

- Pobednik dvomeča Vardar – Dinamo Zagreb (1:2)

- Pobednik dvomeča Ludogorec – Mladost (sreda)

- Pobednik dvomeča Krusaders – Kopenhagen (sreda)

Koji rivali su po vašem mišljenju najlakši za prolaz, a protiv kojih su Zvezdi najmanje šanse? Iznesite vaše mišljenje u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • buban

    13. jul 2016 | 19:32

    nadam se da ce svi timovi iz Srbije uspeti nesto da urade

  • Gregor Fucka

    13. jul 2016 | 19:12

    Objektivno posmatrano, sledece kolo bice kraj snova o Evropi za cz. Vreme ce pokazati.

  • Крушевац

    13. jul 2016 | 19:09

    Сви могући звездини фаворити који су опуштено одиграли ове прве утакмице проћи ће даље. И то тако што ће разваљивати ове ситне. Него,ајде тек да напишете нешто. У том наредном колу тешко да ће звезда било шта да уради.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA