Dankan se oprostio od košarke emotivnim pismom (FOTO)

Legendarni košarkaš San Antonija istakao zahvatlio je navijačima, gradu, protivnicima, trenerima za sve tokom 19 godina karijere

  • 2
Foto: AP7Tanjug Foto: AP7Tanjug

Jedan od najboljih krilnih centara svih vremena posle 19 godina karijere prestao je da igra košarku. Tim Dankan je prekinuo tišinu posle objavljivanja da ide u penziju i pismom se oprostio od svojih navijača, grada, lige, saigrača i protivnika.

>>> Evo ko će zameniti Dankana u San Antoniju!

On je u svom pismu naveo da će pamtiti i poraze i pobede, ali da je ono što će mu najviše biti urezano u pamćenje, biti ljudi koje je upoznao tokom prebogate karijere.

- Ako biste me pitali da napišem scenario za moju karijeru 19 godina ranije, nema šanse da bih bio u stanju da smislim ovo putovanje. Stojim ovde na kraju ove vožnje, gledam unazad u čudu šta sam doživeo.

- Pobede i porazi će se pamtiti, ali ono što ću najviše pamtiti su ljudi:

- Navijače unutar arene i napolju, osoblja i trenere koji su me gurali i držali zajedno, kolegama (pa čak i protivnicima), koji će biti moji prijatelji do kraja života, koji su delili moje uspone i padove sa porodicom i bliskim prijateljima, i, što je najvažnije, snimci moje dece koja su odrastala i uživala dok gledaju tatu na poslu. To je ono što ću najviše ceniti.

- Hvala gradu San Antoniju za ljubav i podršku tokom svih ovih godina. Hvala navijačima širom sveta.

Mnogo ljubavi uvek.

Tim.

Foto: Nba.com Foto: Nba.com

Pogledajte poteze po kojima ćemo pamtiti Dankana:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA