Prosinečki: Zvezda nema pare za Ninkovića

"Da li će se ako jednog dana Leo Mesi poseti naš stadion i o njemu govoriti kao o Zvezdinom pojačanju? Kada bismo doveli sve fudbalere koji navijaju za Zvezdu, imali bismo najbolji tim u Evropi!"

  • 0

Fudbaler kijevskog Dinama Miloš Ninković daleko je od dolaska u Crvenu zvezdu jer klub sa Marakane nema dovoljno finansijskih sredstava za transfer. Trener crveno-belih Robert Prosinečki potvrdio je u izjavi za "Večernje novosti" da dolazak kreativnog veziste u Zvezdu nije realan.

- Miloš je zvezdaš, ali njegov dolazak nije realan. On ima ugovor, a zna se kakve su naše finansije. Sve to što se već dve godine govori o navodnom dolasku Ninkovića u Zvezdu, zaista nije korektno prema njemu. Oni koji stalno pokreću tu temu neka ostave dečka na miru jer takva mogućnost uopšte nije realna- rekao je trener Zvezde.

Prosinečki je potvrdio da je Ninković bio na stadionu Crvene zvezde.

- Dečko je bio na stadionu i tu nema nikakve misterije. Ali šta to znači? Da li će se ako jednog dana Leo Mesi poseti naš stadion i o njemu govoriti kao o Zvezdinom pojačanju? Naravno, Ninkovića cenim kao fudbalera i zna se da je veliki zvezdaš, ali kada bismo doveli sve fudbalere koji navijaju za Zvezdu, imali bismo najbolji tim u Evropi! Takve priče zaista nisu na mestu - istakao je Prosinečki.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA