≫ 

Partizan čekaju Skandinavci, ako preživi Poljsku

Potencijalni rivali srpskih klubova u trećem kolu kvalifikacija Lige Evrope

  • 25

Posle ne baš obećavajućih rezultata u prvim mečevima drugog kola kvalifikacija Lige Evrope Partizan, Čukarički i Vojvodina su dobili prilično nezgodne (potencijalne) rivale.

Crno-beli ukoliko eliminišu poljsko Zaglebje igraće dvomeč sa pobednikom duela Stromsgodset (Norveška) - Sonderjiske (Danska), a prvi meč je dobio Sonderjiske sa 2:1 na svom terenu. Crno-beli će biti domaćini u prvom susretu.

Čukarički ukoliko uspe u "nemogućoj misiji", eliminaciji Videotona za rivala će imati pobednika duela Midtjiland (Danska) - Vaduc (Lihtenštajn) (3:0 prvi susret).

Konačno, Vojvodina ako odbrani 1:0 protiv velškog predstavnika ide na boljeg iz duela Dinamo Minska (Belorusija) - St Patrik (Irska) (1:1) u trećem kolu kvalifikacija.

Termini mečeva su 28. jul i 4. avgust.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ns

    15. jul 2016 | 15:30

    Vidi ovo, i Delije imaju svoje botove koji komentarisu grobarske vesti.... Hahaha sa huliganizma na IT sektor, a? Hahahah smesni ste kao bioskop... A sto se nas tice, valjda cemo proci dalje.... Ziveo PARTIZAN i majka SRBIJA

  • Tudjman Franja cedo partizana

    15. jul 2016 | 14:31

    On ce videti Skandinaviju kao sto cu i ja Nijagarine vodopade...

  • IBANJEZ ZUFER AVDIJA PONOS HRVATSKOG SEVERA

    15. jul 2016 | 13:43

    lagano prolazimo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA