Tri fudbalera Zvezde odlaze sa Marakane!

Epizoda u Ljutice Bogdana neslavno se završava za Matosa, Edsona i Parkera

  • 8

Crvena zvezda je posle angažovanja oko dovođenja igrača u prelaznom roku počela i sa radom na odlascima fudbalera koji nisu u planovima trenera Miodraga Božovića. Naime, crveno-beli su postigli dogovor sa dvojicom Brazilaca, Edsonom i Matosom, i oni će potpisati dogovor oko raskida ugovora, prenosi Sport.

>>> Zvezdini stranci progovorili srpski (VIDEO)

Ovo je očekivan potez, pošto je plata Edsona na mesečnom nivou bila oko 20.000 evra, a Matosova oko 7.000 evra. Obojica su pristala da umanje neka potraživanja za raskid ugovora, ali su naplatili premije za osvajanje titule, što su imali kao bonus.

Oni se nisu uklopili na Marakani. Edson je stigao iz Sao Paula potpuno nespreman i nije se proslavio u nekoliko utakmica koje je odigrao u prolećnoj polusezoni, posle čega ga je Božović i definitivno precrtao. Matos je bio i na pozajmici u Novom Pazaru, odakle je i došao u Zvezdu.

Uskoro bi njihovim putem trebalo da krene i Džošua Parker, koji na pripremama nije iskoristio novu šansu koja mu je ukazana na poziciji desnog beka. Ostalo je da se utanače sitnice oko raskida ugovora, a klub mu je spremio i menice za određena potraživanja.

To će verovatno posebno obradovati navijače Zvezde, koji su bili veoma nezadovoljni njegovim igrama od kako je stigao iz Domžala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D3

    18. jul 2016 | 08:53

    Jos da se oteraju Andjelkovic, Lukovic, Cvetkovic, Gavric, Sikimic...

  • Ćomi Manjaca

    18. jul 2016 | 08:14

    A Lukovic?on ce jos da nas zakopava?

  • Voip

    18. jul 2016 | 14:14

    I kumovi gospodo, Luković i Anđelković. Zašto Anđelković prima platu? Nije ni jednom oznojio dres prošlu sezonu. Imamo sad levo Mitrovića i Ristića.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA