Kolenom mu ulubio lobanju! Ovo nije sport ovo je pokušaj ubistva u ringu! (FOTO) (VIDEO)

MMA borac Evangelista Santos, poznatiji kao Kiborg doživeo je tešku povredu glave kada ga je Majkl Pejdž udario kolenom na Belatoru 158

  • 28

Poznati MMA borac Evagelista Kiborg Santos izgubio je meč na Belatoru 158 od Majkla Venom Pejdža, li gore od svega je što je doživeo katastrofalnu povredu glave.

Njegova bivša supruga Kris Justino, takođe MMA takmičarka podelila je fotografiju na društvenim mrežama gde je Santosu ulubljena lobanja od udarca kolenom.

- Ljubitelji borbi molite se za mog bivšeg supruga Kiborga Santosa posle teške povrede koju je doživeo. Još uvek je u Lonodnu i ne za se kada će moći d leti za Ameriku.

Njegov mozak je pretrpeo ozbiljne povrede - rekla je Justino kada je postavila sliku.

Pejdž je nokautirao Santosa krajem druge runde borbe u O2 Areni u Lonodnu i to tako što ga je kolenom udario u čelo i slomio mu lobanju.

On je odmah odvezen u bolnicu u Londonu i zadržan na lečenju.

- Trenutno sam na pregledima i obaviću operaciju u SAD. Imam ozbiljnu povredu ali Belator mi daje svu podršku i pomoć - rekao je Santos.

( Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zare

    18. jul 2016 | 10:34

    Lepo ste napisali ovo nije sport i treba ga ukinuti, slomi mu lobanju i nista a lupis samar nekome na ulici i odes u zatvor bruka!

  • CZDS

    18. jul 2016 | 17:07

    Ovo nije sport, treba zabraniti ko borbu pasa. Nista lepo nema u ovoj predstavi

  • Alex

    18. jul 2016 | 10:43

    Debili zar se ovo zove sport?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA