Prsata starleta otkrila sočne detalje afere sa Mesijem: Posle burne noći nije znao ni kako se zovem!

Argentinska starleta Hoana Gonzales gostovala u emisiji "Trenutak istine" gde je odgovarala na najsočnija pitanja o svom životu

  • 11

Argentinska starleta Hoana Gonzales koja je bila veoma popularna u svojoj zemlji pre nekoliko godina zbog afere sa Lionelom Mesijem, gostovala je u peruanskoj televiziji u emisiji " Trenutak istine"

>>> MESIJEVA ŽENA JE BOMBA LETA: Paparaci snimili skriveni fetiš Argentinca sa suprugom (FOTO)

Ona je tamo otkrila detalje svoje kratke veze sa vedetom Barselone.

Tokom programa, ona se podvrgla i poligrafu gde su je pitali razna pitanja iz života za nagradu od 14.000 evra. Morala je da odgovori na 21 pitanje i da odgovori istinu kako bi odnela pare kući.

Najzanimljivija su bila pitanja za Mesija, a ona je ispričala kako su se upoznali i kako su proveli noć zajedno. Sreli su se u jednom klubu, kada su joj prišli Mesijevi telohranitelji i rekli da želi da je vidi.

-To se desilo pre mnogo godina. Bio je mlad, ali je znao šta radi. Takođe, istakao je da ne želi  ozbiljnu vezu trenutno - kaže Hoana i dodaje:

Mislim da se nije sećao mog imena posle te noći, ali bila je veoma lepa noć. Bilo je dosta uzbudljivo, Mesi je bio isceđen totalno. Nije to bila veza, jer ja nisam došla da tražim dečka - rekla je seksi Hoana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA