≫ 

Edson napustio Zvezdu

Brazilac napustio crveno-bele posle samo šest meseci

  • 7

Brazilac Edson da Silva (30) posle samo šest meseci napustio je Crvenu zvezdu, saznaje Telegraf.

Ovakav epilog bio je jednostavno neminovan posle, najblaže rečeno neubedljivih igara iskusnog Brazilca koji je doveden krajem januara kao neko ko bi trebalo da čini stub odbrane srpskog šampiona, a pokazao se kao veliko razočarenje.

>>> KINEZI TVRDE: Bivši napadač CSKA i Mančester Sitija dolazi u Zvezdu!

Da li je u pitanju bila loša procena rukovodstva ili se Brazilac, kao brojni njegovi sunarodnici, nije u startu prilagodio na "Marakani", teško je reći, ali ostaje činjenica da je ono što je pokazao, u odnosu na visinu ugovora (220.000 evra), bilo ispod svakog kriterijuma.

Edson je, navodno, prethodnih dana odbijao da raskine saradnju sa crveno-belima po uslovima koje je postavio klub, ali su u međuvremenu dve strane pronašle zajednički jezik i Brazilac je dobio "čiste papire", te je slobodan u izboru nove sredine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skabo

    18. jul 2016 | 19:16

    Srecan put.Uzeo si lepe pare.Bolje da su dali u humanitarne svrhe.Nikad se necemo nauciti pameti.Jedan od najvecih defanzivaca koji je igrao na ovim prostorima je Taribo West.To je klasa koja odskace od drugih.Edson? Hahaha...

  • WWW

    18. jul 2016 | 21:26

    Kada je dolazio Edson na glavu ste nam se popeli koji je to odbranbeni igrač :jak,neprelazan,tehničar.....a sada bunar ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA