Zvezda odlučila s kojim špicem napada Ludogorec!

Mnoga imena koja su se provlačila po medijima poslednjih dana kao potencijalna pojačanja crveno-belih nemaju veze sa istinom - ističe izvor Telegrafa sa Marakane

  • 11
Foto: Crvenazvezdafk.com Foto: Crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda od 20.30 na Marakani igra prvi meč na svom stadionu u novoj sezoni, a ukoliko šampion Srbije opravda ulogu favorita protiv Valete sa Malte, koju je u prvoj utakmici dobio sa 2:1, u narednoj rundi će igrati najverovatnije protiv Ludogoreca (ukoliko Bugari sačuvaju 2:0 iz prve utakmice protiv podgoričke Mladosti).

>>> PROMENE U SASTAVU: Da li će Zvezda sa ovih 11 fudbalera napasti Valetu?

Mnogi navijači Zvezde su već ''arhivirali'' Valetu nakon žreba za 3. kolo kvalifikacija, i uglavnom se već vodi polemika o tome kako će Zvezda igrati protiv Ludogoreca.

Rok za prijavu igrača za 3. kolo kvalifikacija je četvrtak u ponoć. Navijači su očekivali da oštrica napada bude još oštrija i da se dovede pojačanje u samom špicu, ali kako Telegraf saznaje od izvora sa Marakane, do toga neće doći.

Zvezdino rukovodstvo je odlučilo da se ne zaleće kada je u pitanju dovođenje špica, a imaju puno poverenje u Huga Vieiru. Nešto slično pred utakmicu sa Valetom na konferenciji za novinare istakao je i Miodrag Božović kada su ga pitali da li će Portugalac možda izgubiti mesto u startnoj postavi.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Viera uvek može da reši utakmicu. Verujem da će imati dovoljno motiva da postigne gol - istakao je trener Zvezde, verovatno misleći i na to da će mnogi skauti i zainteresovani klubovi posmatrati meč i njegovu igru.

Takođe, izvor sa Marakane navodi da su gotovo sva imena koja su se provlačila kroz medije poslednjih dana i koja su se dovodila u vezu sa Zvezdom nemaju veze sa istinom.

Podsetimo, neka od njih su Argentinac Lautaro Rinaldi, Brazilac Leandro Damjao, a poslednji u nizu bivši napadač CSKA iz Moskve i Mančester Sitija - Žo.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PCZVC

    19. jul 2016 | 17:33

    Želim Zvezdi, Vojvodini, Čuki i Partizanu puno sreće da pobede i da igramo svi u Evropi!! Pozz od navijača Partizana!

  • CHE

    19. jul 2016 | 16:06

    P O L A K O , DA PROĐETE PRVO, I VI I LUDOGOREC?

  • Damir

    19. jul 2016 | 18:42

    Vijera ce danas namerno da dobije zuti samo da neigra sledecu, ocigledno je da covek hoce sto pre da ode

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA