≫ 

Božović: Ne brine me ništa i uopšte se ne nerviram

Trener Zvezde miran uprkos neubedljivom plasmanu njegovog tima u 3. kolo kvalifikacija

  • 10

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je posle meča sa Valetom da se uopšte ne nervira zbog neubedljive igre njegovog tima protiv Maltežana, jer, kako je naglasio, nikom nije obećao Ligu šampiona.

Zvezda je, posle 2:1 na Malti pre nedelju dana, istim rezultatom savladala istog rivala i u Beogradu pred 31.112 navijača.

- Potvrdilo se ono o čemu pričam sve vreme: u ovom takmičenju nema lakih rivala i unapred dobijenih mečeva. Valeta je pokazala da mora svakoj utakmici da se prilazi ozbiljno - rekao je Božović, pa se osvrnuo na sam meč.

>>> Zvezda u mogućem problemu: Koreografija Delija o kojoj se pričа (VIDEO)

- Primili smo gol iz prekida uprkos našoj fizičkoj superiornosti u visini. Bila je to greška. Posle smo se teško vratili u meč, imali sreće da je Donald dao taj fantastičan pogodak, kasnije i Katai. Najvažnije od svega je da smo dobili meč i da idemo dalje.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Na pitanje "šta ga brine" posle ovakve igre, Božović je kratko odgovorio.

- Ne brine me ništa.

Takođe, trenera Zvezde ne iznenađuje ni veliki broj šansi "jedan na jedan" koje su imali Maltežani.

- Što bih bio izenbađen? I u našoj ligi nam protivnici stvaraju takve šanse, uvek imamo situacije "jedan na jedan".

>>> Gol Valete zbog kog je Marakana zanemela! (VIDEO)

Ni vezni red nije funkcionisao kako treba, ali sve to uopšte ne predstavlja problem za Zvezdinog trenera, jer, kako je ponovio po ko zna koji put, ovaj tim je u stvaranju, niti ima imperativ ulaska u elitno takmičenje, tako da se greške tolerišu.

- Mislim da moramo bolje, i trebamo, i to će biti bolje, ali nisam ovde nikome obećao Ligu šampiona, tako da se ja uopšte ne nerviram - kazao je Grof, pa dodao:

- Radimo, imamo nove igrače... Ovo nam je bila tek druga zajednička utakmica. Na sve to, igrali smo protiv iskusne ekipe. Taj Žonatan je sjajan, brz igrač, Mifsud je legenda Malte, trener im je ozbiljan. Svi igraju fudbal. Možda ćemo mi još čuti za njih.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Ludogorec, naredni rival, lako je dobio i drugi meč protiv Mladosti. Bilo je 3:0 u Podgorici i čini se da su Bugari u ovom trenutku veliki zalogaj za Beograđane.

- Nisam još razmišljao o Ludogorecu. Pogledaću večeras kako su igrali, pa ćemo videti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA