Radović "pecka" Poljake: Igrajte otvoreno, da ljudi mogu da vide pravu utakmicu

Ofanzivac Partizana očekuje otvoreniji pristup Zaglembja u revanšu

  • 12

Ekspedicija Fudbalskog kluba Partizan nalazi se u Poljskoj koja je, duboko verujemo, samo usputna, ne i poslednja stanica našeg tima ka 3. kolu kvalifikacija i dalje ka Ligi Evrope.

>>> Partizan je evropski brend: Igrač Zaglembja nahvalio crno-bele

Crno-beli su u toku dana doputovali u grad Lubin gde će u četvrtak pokušati da ponove izdanje iz Beograda koje, nažalost, nisu uspeli rezultatski da materijalizuju, što ih stavlja u delikatnu poziciju pred duel u Poljskoj.

Pre jedinog treninga uoči utakmice, sa poljskim novinarima su razgovarali njima dobro poznato lice Miroslav Radović i trener Ivan Tomić.

Radović je devet godina bio član Legije i povratak na mesto gde je gostovao mnogo puta za njega je, kako reče, pomalo čudno.

- Meni je ovo neobična situacija, jer sam igrao mnogo godina u Poljskoj, a sada dolazim ovde sa drugim klubom, a ne sa Legijom. Što se tiče same utakmice, biće teško, ali mi smo spremni. Svesni smo naših kvaliteta i to ćemo pokazati sutra. Ako Zaglembje bude želelo da igra otvoren fudbal, onda će navijači sigurno videti odličnu utakmicu - poručio je Radović, jasno aludirajui na zatvorenu igru Poljaka u prvom meču.

Trener Tomić je u danima pre revanša odstranio iz tima Bugare Bandalovskog i Božinova, ali tajmomenat nimalo nije poremetio fokus trenera crno-belih u pripremi važne utakmice.

- Radujemo se meču u Lubinu. Želimo da odigramo najbolje što možemo, a u Beogradu smo videli koliko možemo i to nam daje nadu da možemo proći dalje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djoz

    20. jul 2016 | 20:21

    Pusti ti njih, neka igraju kako hoce nego im ti nabi gol pa neka se onda brane, onda im trebaju dva gola, prosto. :D

  • Info

    20. jul 2016 | 20:30

    Igrajte otvoreno da primimo 5 komada hahahaha

  • Goran

    20. jul 2016 | 21:29

    Pa oni sa 10 igraca za malo nabise 3 komada sta bi bilo da su igrali otvoreno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA