≫ 

Gori tviter zbog Grujića: On je nova zvezda Premijer lige!

Marko Grujić je dijamant... On je zvezda u nastajanju, samo je jedan od komentara navijača "redsa" o bivšem igraču Zvezde

  • 0

Igrač koji u najobičnijoj prijateljskoj utakmici slavi gol na kolenima, kao da je Liga šampiona, dovoljan je povod da ga navijači primete i, možda, krenu da ga simpatišu, ako ni zbog čega drugog onda upravo zbog proslave. 

Međutim, kada sve to isto uradi drugi put zaredom, onda je to nešto ozbiljno - više ne gledaju kako slavi gol, već počinju da shvataju da su dobili majstora.

>>> Grujić kida! Novi, sjajan gol Srbina za Liverpul! (VIDEO)

Tako, otprilike, u ovom trenutku navijači slavnog Liverpula, kroz koji su prošli besmrtnici ostrvskog i svetskog fudbala, vide Srbina Marka Grujića posle njegova dva gola u dve prijateljske utakmice.

Društvena mreža tviter se "usijala" od komentara na račun Grujićevih igara u duelima sa Flitvudom i Hadersfildom, a neki čak idu dotle da opisuju Grujića kao "sledeću veliku stvar u Premijer ligi".

Printskrin. youtube/dejanlovren06 Printskrin. youtube/dejanlovren06

Navijači kao navijači, a Liverpulovi su posebna priča, jer su gladni uspeha, euforični čak i kada je u pitanju predsezona i kada njihov klub pobeđuje niželigaše. Treba ih razumeti...

Zato je za njih pojava igrača kao što je Grujić nešto što su čekali kao ozebao sunce. Nešto što ih je "zagolicao" i rasplamsalo im maštu, jer, sudeći prema komentarima, u njemu već sada vide "bisera" koji preti da postane senzacija Premijer lige.

Ovo su samo neki od najzanimljivijih komentara nedugo posle Grujićevog novog gola za Liverpul. 

- Marko Grujić je sledeća velika stvar u Premijer ligi.

- Pogba je sjajan, ali on nije Marko Grujić.

- Ako Marko Grujić nastavi u ovom ritmu i u Premijer ligi, mogao bi da postigne 76 golova ove sezone.

- Marko Grujić, zapamtite to ime.

- Marko Grujić je za dve prijateljske utakmice uradio više nego Henderson i Lalana zajedno do sada.

- Marko Grumjić je dijamant... On je zvezda u nastajanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA