≫ 

Španci poslali ponudu za Kataija

Ponuda za Kataija stigla je iz Španije i to iz kluba Selta Vigo koja žarko želi da ga dovede

  • 37

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai, odlično je počeo novu sezonu. Sa dva gola u dva meča kvalifikacija za Ligu šampiona pokazao je kvalitet i formu, što naravno nije ostalo nezapaženo.

>>>DOSAD NEVIĐENI GROF BOŽOVIĆ: Snimili smo nerealno radovanje posle gola Kataija (VIDEO) >>>

Kako prenose listi Sport, Selta je veoma uporna da dovede napadača Zvezde. Pošto je propao transfer Adema Ljajića, sada su se okrenuli Kataiju,

Sjajna prolećna sezona, dva gola u duelima sa Valetom, samo su potvrdile da je Aleksandar Katai najbolji fudbaler Crvene zvezde. Sjajne igre naravno nisu ostale nezapažene.

Iako su mnogi evropski klubovi želeli napadača Zvezde, najozbiljnije je zagrizla Selta koja je ponudila, kako se nezvanično priča, tri milona evra za obeštećenje.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Međutim, pitanje je da li Zvezde želi da proda Kataija jer kako prenosi Sport izvori sa Marakane tvrde da mu crveno-beli spremaju novi ugovor težak 400.000 evra po sezni.

Sa druge strane tu je i dvomeč sa Ludogorecom koji je jako bitan za evropsku jesen srpskog šampiona. Od tih duela i zavisi da li će razmišljati o ponudi Selte.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Мићко

    21. jul 2016 | 09:29

    Мало је за таквог играча

  • jaaaa

    21. jul 2016 | 11:24

    Samo 3 miliona??? Meni se čini kad bi Zvezda ili Partizan imali Mesija ili Ronalda da ni njih ne bi prodali za više od 5 miliona

  • Md

    21. jul 2016 | 10:13

    Kao navijac zvezde moram da kazem da nisu bili potrebni toliko pojacanja, imamo sjajnog plavsica, srnica, kataija itd.. Pre jednu godinu se pricalo kako ta generacija ima najmanje plate "ikada", a sada svi zaradjuju previse. Sto se tice ponude... Kataia ne bih prodao ispod 7 miliona, kanga dovodjen kao plejmejker ali taj posao trenutno vrsi katai za njega

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA