≫ 

Meleg odveo Vojvodinu u 3. kolo: Novosađani pobedili i u Velsu (VIDEO)

Ekipa Nenada Lalatovića slavila rezultatom 2:1

  • 5

Vojvodina je u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope! Posle pobede u Novom Sadu nad Konas Kvej Nomadsima (1:0), crveno-beli su slavili i u Velsu.

Ovoga puta rezultat je bio 2:1 (1:0), a strelac oba gola za srpski tim bio je Dejan Meleg. Počasni pogodak za domaći tim delo je Vildea  u momentu kada je već bio jasno ko ide dalje. Naredni protivnik je Dinamo iz Minska.

>>> BOMBA VOŠINOG VEZISTE: Svi su mislili da će centrirati, ali je Meleg postigao golčinu (VIDEO)

Voša je povela već u 7. minutu. Posle prekršaja nad Trujićem, dosuđen je slobodan udarac za Vojvodinu na oko 20 metara od gola, iskosa sa leve strane. Izveo ga je Meleg i poslao loptu u rašlje gola domaćih, postigavši zaista sjajan i efektan pogodak.

Tek što je počelo drugo poluvreme, dosuđen je penal za Vojvodinu. Paločević je prihvatio jednu dubinsku loptu, kapiten Veklšana Džordž Horan ga je oborio s leđa, a sudija Peter Kralovic dosudio najstrožu kaznu. Siguran realizator bio je ponovo Meleg.

Igra Vojvodine donekle je splasnula posle komotnih 2:0, što je iskoristio Vilde u 65. minutu. Ves Bejns je uputio udarac po zemlji sa oko 20 metara iskosa sa desne strane, a robusni Majkl Vajld samo blago dodirnuo loptu, dovoljno da malo promeni njen pravac i prevari golmana Kordića.

Vojvodina je utakmicu počela u ovom sastavu: M. Kordić – Miletić, Puškarić, V. Kovačević, Antić – Maksimović, Jovančić – Paločević, Meleg, Malbašić – Trujić, dok su šansu u drugom poluvremenu dobili Micić, Zličić i Stamenić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA