≫ 

TOŠIĆ PORUČUJE: Ostajem u Turskoj, mi Srbi smo navikli na ovakve situacije!

Srpski fudbaleri nemaju nameru da napuštaju svoje klubove u turskoj ligi

  • 13
Foto: Profimedia/Seskimphoto Foto: Profimedia/Seskimphoto

Vojni puč i vanredno stanje u Turskoj neće uticati na sudbine srpskih internacionalaca u toj zemlji.

U razgovoru za Sport, Duško Tošić otkriva da se telefonom čuo sa svim sunarodnicima koji igraju u tamošnjoj ligi i da će svi ostati u svojim klubovima.

>>> ŠTA LI ĆE MU REĆI KARLEUŠA? Duško Tošić pored tenka u Istanbulu! (FOTO)

- Čuo sam se sa Perovićem, Raspopovićem, Mijailovićem i Milinkovićem. Mi Srbi smo navikli na takve situacije. Nije nam ništa novo - rekao je Tošić za Sport i nastavio:

Foto: Lična arhiva Foto: Lična arhiva

- Lako je Gomezu da kaže da ide iz Turske zbog situacije. Imoa je sjajnu sezonu, osvojio je titulu. Ima pozive mančester Sitija i Atletiko madrida. Da li je to razlog njegovog odlaska, koji pravda situacijom u Turskoj, ne znam. Zaista.

Ove izjave i definitivno znaše da Tošić do kraja prelaznog roka neće pojačati Crvenu zvezdu. Podsetimo, celokupna situacija u Turskoj ponovo je pokrenula priče o eventualnom Tošićevom povratku u Zvezdu.

Velika je želja sportskog direktora Blaže Raosavljevića, razgovarao je i sa Zvezdanom Terzićem, ali od trećeg povratka na Marakanu, za sada, nema ništa.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Carlo Gambino

    24. jul 2016 | 10:19

    Ti bi u Siriji igrao da onoj tvojoj zaradis lovu. Ne kazu dzabe ko ozeni pevačicu sahranjuje ga opština.

  • NIGOS

    24. jul 2016 | 13:12

    Dusko Tosic,veliki Srbin i patriota ima i decu, ne samo zenu. On svoju glavu stavlja u torbu, ne vasu. Mnogi ne zele da rade ni gde je bezbedno, samo da ne bi radili, onda komentarisu "puste pare", a ovamo kuknjava na sve strane. Zaboravljate da se ovaj isti covek oglusio o naredbu Tomasa Safa, da ne igra za reprezentaciju na Olimpijadi u Atini, ako to uradi da se ne vraca u Verder. Tada je bio u najboljoj formi,odlican, pola Evrope ga je trazilo. Otisao je i zatvorili su mu vrata u Bremenu. Zbog reprezentacije Srbije je stavio sve na kocku. Kvalitet je isplivao srecom, i zato Dusko zasluzeno zaradjuje koliko i zasluzuje. Zato malo, ono, smanjiti kritike svega i svakog ko postoji na svetu.

  • NeUE

    24. jul 2016 | 11:23

    Pljuju vas,ponizavaju...ali placaju. Dupe bi dali za pare..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA