≫ 

Vreme je za potvrdu reči Grofa Božovića: Sećate li se šta je obećao odmah posle Kairata?

Trener Zvezde je imao poruku za sve Zvezdaše posle onih 0:2 na Marakani protiv kazahstanskog kluba

  • 45
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Tačno godinu i 24 dana od izjave koja su navijači Zvezde dobro zapamtili, Miodrag Božović će imati priliku da potvrdi svoje reči izgovorene posle prvog susreta sa Kairatom, koji je 2. jula 2015. godine Crvena zvezda izgubila sa 2:0.

KO GOD DA DOĐE, RAZVALIĆEMO IH

Tada se osulo drvlje i kamenje po crnogorskom treneru koji je još verovao u prolaz protiv ekipe iz Kazahstana, a izjava koja sledi izgovorena je odmah posle tog prvog susreta kvalifikacija Lige Evrope.

- Lakše je ući u Ligu šampiona nego u Ligu Evrope. A sledeće godine koja god ekipa da dođe - razvalićemo ih, verujte - rekao je i zvučao baš optimistično trener Crvene zvezde pre godinu dana.

Ok, protiv Valete verovatno niko nije sumnjao u Zvezdinu pobedu, ali protiv Ludogoreca je idealan tajming za potvrdu reči iz leta 2015. od strane Zvezdinog trenera.

JAKE IZJAVE O SNAZI MARAKANE

Inače, uoči tog prvog susreta, sa Kairatom, Božović je opisao svoje viđenje Marakane, koja je i u Bugarskoj i u Srbiji označena kao najveći adut crveno-belih u revanšu sa Lodogorecom.

- Ovaj stadion ima magiju! Ovde su padali i jači timovi od Kairata. Sinoć sam prvi put od 1994. godine istrčao na Marakanu i adrenalin mi je odmah proradio. To zna samo onaj ko je igrao na njemu - rekao je tada Miodrag Božović.

Najvažnije sportske vesti za 27. jul

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA