MIHA OBJASNIO: Ljajić je mogao ranije da kaže da neće da peva, ne bi ni bio u Švajcarskoj

Mihajlović objašnjava da ne može da pređe preko činjenice da neko od igrača ne peva nacionalnu himnu

  • 1

Mnogo se prašine podiglo posle odluke Siniše Mihajlovića da Adema Ljajića pošalje kući zbog kršenja discipline i nepevanja himne "Bože pravde" na prijateljskom meču. Dan posle izjave mladog fudbalera, oglasio se selektor "orlova" koji je novinarima u Švajcarskoj rekao da drugačije nije mogao da se završi "problem" sa ćutanjem Ljajića.

- Svi igrači su dobili ugovor, pravilnik o ponašanju pre polaska. Pročitali su ga i potpisali. Moglo je da bude i onih koji se ne slažu, u tom slučaju oni danas ne bi bili s nama - rekao je Siniša Mihajlović.

- Preko nekih stvari ne mogu i ne želim da pređem, a jedna od tih je pevanje himne.

O razgovoru sa Ljajićem, posle utakmice, Mihajlović je rekao:

- Samo je rekao da su u pitanju privatni razlozi. Žao mi je. Ovo nije moja odluka lično protiv njega, sa svakim bi bilo isto da nije pevao. Trebalo je ranije da pričamo o svemu. Ovako sam bio pred svršenim činom.

Istakavši da mu je cilj osim plasmana na Svetsko prvenstvo dapromeni mišljenje sveta o Srbiji kao naciji, selektor se dotakao i navijača.

- Najbolji su na svetu dok nas bodre kao protiv Španije, ali onda ubacivanjem baklji i petardi sve pokvare. To ne sme da se radi - zaključio je MIhajlović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA