5 reči Aleksandra Kataija koje su navijači Zvezde želeli da čuju

Najbolji igrač crveno-belih se oglasio povodom mogućnosti odlaska iz kluba

  • 9

Razgalio je Delije u Razgradu, ali i protiv Valete, a najnovijom izjavom Aleksandar Katai samo pojačao euforiju koja poslednjih nedelja drma navijače crveno-belih.

Bez obzira što je transfer skoro, pa gotov, najbolji igrač i strelac srpskog šampiona je novom izjavom ponovo naterao Zvezdaše da pričaju o njemu u hvalospevima.

- Sigurno ostajem do kraja kvalifikacija. Čak iako bi u klub stigla neka dobra ponuda, verujem da bi se pravio predugovor i da ne bi postojala mogućnost da idem do kraja avgusta - rekao je za Informer Aleksandar Katai.

Možda i presudan potez za Zvezdin pohod na Ligu šampiona. Jasno je da će u slučaju plasmana u grupe, posao zadržavanja Kataija na Marakani će biti znatno otežan, gotovo nemoguć.

- Sad mi je samo Liga šampiona u glavi. U ekipi svi razmišljamo samo o prolazu. Kad je puna Marakana sve lakše ide.

Učinak od 12 golova na poslednjih 12 utakmica dovoljno govore šta bi Katai značio Zvezdi makad do tog kraja avgusta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Genious

    28. jul 2016 | 11:16

    Terzicu, znam da su nam potrebne pare da bi vratili dug, ali ukoliko prodas ovog igraca za manje od 7-8 miliona bices na vecem gubitku, zato treba odbiti presmijesnu ponudu Selte od 3 miliona, pa ukoliko ga bas zele, neka odrijese kesu da ga dovedu.

  • Mikiii

    28. jul 2016 | 12:15

    A zamislite njegovu cenu posle prvog dela takmicenja u Ligi sampiona. Ako udjemo,nek ide na zimu. I lagano bar 8 miliona

  • Orlic

    28. jul 2016 | 10:33

    Bravo bre bravoooooo kralj!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA