Teodosiću stradala ruka, Nedović ne može da stane na nogu: Nadamo se da najgori scenario nećemo gledati!

Dvojica srpskih bekova povređeni samo nekoliko dana pre početka Igara

  • 21

Nešto manje od nedelju dana ostalo je do početka Olimpijskih igara u Riju, a trenutna situacija u košarkaškoj reprezentaciji Srbije je zabrinjavajuća.

Ne zbog poraza od Argentine, nego zbog povreda koje su zadesile naš tim na turniru u toj zemlji. Stradali su Miloš Teodosić i Nemanja Nedović.

Kapiten Orlova se povredio tokom meča sa Gaučosima kada ga je plejmejker domaćeg tima udario po prstu desne ruke. Ruke kojom šutira.

Podsetimo, sa bolnom grimasom je otrčao na klupu, a nedugo zatim želeo je i da se obračuna sa Kampacom. Nije poznato da li je stradala kost ili je samo bio u pitanju jak udarac. naknadni pregledi će dati konačan odgovor.

Situacija sa Nemanjom Nedovićem je krajnje bizarna. Dopisnik Sportskog žurnala iz Argentine javlja da se srpski bek pre meča sa Francuzima uhvatio za skočni zglob zbog neočekivanog bola.

Kada su doktori pritisnuli to mesto, Nedović je odskočio od bola. Nije igrao protiv Francuske, kao i protiv Argentine, a u subotu nije mogao da se osloni na nogu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Išao je na magnetnu rezonancu. Doskočio je jako loše i osetio veliki bol u tetivi i nije mogao da hoda. Ne može ni sada. Čekamo rezultate da vidimo šta je. Ne znam. Nije dobro kada se tako nešto desi samo od sebe - rekao je Đorđević za Žurnal.

Situacija nije sjajna, ali se nadamo da će Teo i Nemanja biti spremni za Igre. Jer, vreme je za medalju...

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kosta

    31. jul 2016 | 14:59

    Bez Tea ne moze da se igra...Argentina i Hrvatska su ekipe koje igraju na silu,kako je Skola gurnuo Jokica...samo da nam Hrvati ne povrede sutra jos nekog.

  • shone

    31. jul 2016 | 14:43

    Bitno je da morate da spominjete i da kukate na Partizan iako ovo nema nikakve veze sa tim.U reprezentaciji su Srbi koji imaju zelju da igraju za Srbiju pa sta god uradili nema veze nije ni bitno.Sve ce biti ok na Olimpijadi,treba nam i malo srece i nasamo se velikom uspehu.

  • Nikola

    31. jul 2016 | 12:27

    Ako neda ne moze ne mora na silu neka zove gudurica a za tea mislim da nije nista ozbiljno...videcemo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA