≫ 

Partizan suviše slab u Kruševcu: Napredak savladao crno-bele (VIDEO)

Igrači crno-belih nikako da obraduju navijače * Loš teren, dva penala na utakmici

Nema još boljih dana za Partizan - naprotiv! Crno-beli su upisali prvi poraz u drugom kolu Superlige Srbije, i to od Napretka u Kruševcu 2:1.

Poručio je Ivan Tomić pred ovu utakmicu da veruje da će sa svojim igračima pregrmeti lošu situaciju u kojoj su se našli, ali prikazana partija pod Bagdalom nije ulila poverenje da će se crno-beli zaista trgnuti.

Napredak - Partizan 2:1

(Šljivić 20 penal, Projić 71 - Božinov 88 penal)

NAPREDAK: Petrović, Simonović, Frimpong, Urošević (od 86. Beljić), Projić, Šljivić, Vulić (od 53. Vukanovič), Gobeljić, Varga, Markoski, Ndaje (od 78. B. Petrović).

PARTIZAN: Šaranov, Vulićević, Gogua, Ostojić, Bogosavac, Everton, Ilić, Janković, Leonardo (od 83. Radović), Mihajlović (od 64. Božinov), Vlahović (od 73. Đurđić).

Poseta na stadionu "Mladost" je bila zaista dobra, za razliku od terena koji je užasan. Na nekom delovima čak nije ni bilo trave, a samo fudbaleri dve ekipe znaju koliko im je to otežavalo igru.

Golman crno-belih Bojan Šaranov nadao se da će nastaviti sa dobrom serijom sa samo jednim primljenim golom na poslednjih osam utakmica, ali je upravo on skrivio penal posle kog je Napredak poveo.

Gobeljić je krenuo na gol, a Šaranov se isprečio posle čega je fudbler Napretka bao u kaznenom prostoru. Iako je golman pokazivao da je sklonio ruke i da je kontakt bio minimalan, sudija Santrač je pokazao na belu tačke.

Sa nje je precizan bio Šljivić, pogodivši gornji desni ugao.

Partizan sada definitivno nije imao kud - iako su napadi bili bez efikasne završnice, pokušavali su crno-beli da terensku inicijativu pretvore u gol. U tome je prednjačio Nemanja Mihajlović sa par dobrih šuteva.

Ubedljivo najbolju priliku imao je Leonardo - izvrsno je izveo slobodan udarac, ali je pogodio prečku.

U nastavku nije video značajan boljitak u igri, zapravo je Partizan bivao slabiji, a domaći su bili naoštreni da daju makar još jedan gol.

I jesu, i to kakav - Josip Projić je u 71. minutu sa dvadesetak metara iskosa ispalio i šokirao crno-bele.

Posle 387 minuta igre ove sezone, Partizan konačno trese mrežu protivnika. Na samoj aut liniji je oboren Saša Ilić, a Božinov je smanjio prednost domaćih na 2:1 iz penala.

SUPERLIGA SRBIJE, 2. kolo

Petak

Crvena zvezda – Metalac 3:1

Subota

Rad – Voždovac 2:0

Javor – Novi Pazar 1:1

Spartak – Radnički Niš 3:1

Borac – Mladost 0:1

Nedelja:

Napredak – Partizan 2:1

((Šljivić 20 penal, Projić 71 – Božinov 88 penal)

Vojvodina – Bačka 1:0

(Paločević 53)

Čukarički – Radnik 0:0

TABELA: Mladost 6, Crvena zvezda 4, Spartak Subotica 4, Voždovac 4, Napredak 4, Vojvodina 3 (-1), Radnički Niš 3, Metalac 3, Javor 2, Radnik 2, Novi Pazar 1 (-1), Čukarički 1, Partizan 1, Bačka 1, Borac 0, Rad 0.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djordje

    31. jul 2016 | 21:07

    Bitno da smo dali gol, sada polako.. Do polusezone ima i da dobijemo koju. I još kada se tome doda vizija Ivice Ilieva koju će pa pogura Ser Ivan Tomić i to je to, OPSTAJEMO!!!

  • Dejan B.

    31. jul 2016 | 21:07

    Bruka!Ostavke lopovi

  • Звезда

    31. jul 2016 | 21:06

    Izgradite im jedan teren kao onaj na Alpima. Nizbrdni. Ako mogu tako da daju gol. A ne samo iz penala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA