DEFINITIVNO: Ivan Tomić više nije trener Partizana!

Šta dalje, i ko bi mogao da nasledi mladog stručnjaka na klupi crno-belih?

Najavljeno - učinjeno: Ivan Tomić više nije trener fudbalera Partizana.

Poraz od Napretka (2:1) prelio je čašu, i mladi trener je podneo ostavku, koju su u klubu ovoga puta prihvatili, prenose "Novosti".

To se i moglo naslutiti već po izjavi Tomića odmah nakon meča, pogotovo kada je istakao da sebe označava kao odgovornog za jako loš početak sezone.

Partizan je ispao u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope od Zaglembja, pa je odigrao nerešeno sa Bačkom a potom izgubio od Napretka.

Šta dalje? Vaši predlozi za novog trenera crno-belih?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baltazar

    31. jul 2016 | 23:46

    Nekog iskusnog treba dovesti ( Antic, Mateus) koji ce ove da uci fudbalu a ne klinca koji ce da se uci tokom prvrnstva. Ovo je prvi korak, mozda nije jos kasno, a sledeci je proterivanje ovih "zasluznih" clanova Partizana (Vucelic, Vazura ) koji nisu sutnuli loptu u zivotu, ali su izuzetno sposobni da upropaste Partizan i dovedu ga na ove grane da mu se svi podsmevaju.

  • djordjevic

    1. avgust 2016 | 00:01

    Stanoje, Antić, Mateus, mada je za njih mala šansa, realno. Može Paunović, može i neki stranac iskusan što da ne, treba menjati srpski mentalitet koliko god je to moguće, POGOTOVO u FUDBALU!!!

  • djoz

    31. jul 2016 | 23:46

    Konačno!!! Sada otkaz i Ivici Ilievu ILDZI PRVENSTVENO jer je on doveo promašaje od igrača koji gol ne mogu da daju 400 minuta i ostalima u upravi koji su odgovorni za sve ovo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA