≫ 

Zvezdi pripala goleada u Lučanima! Dva pogotka Vijeire i bomba Poletanovića (VIDEO)

Crveno-beli ostvarili prvu pobedu u prvenstvu kao gosti

  • 43

Savršen odgovor Crvene zvezde na eliminaciju od Ludogoreca. Na prvoj gostujućoj utakmici u Super ligi, u okviru trećeg kola, ekipa Miodraga Božovića upisala je pobedu protiv Mladosti 4:2.

Ovo je prvi poraz tima iz Lučana, iako je vrlo otvoreno igrao sa aktuelnim šampionom i imao lepe prilike.

Mladost - Crvena zvezda 2:4

(Jovanović 19, 46 - Vijeira 2, 31, Rendulić 21, Poletanović 57)

SASTAVI

MLADOST: Krznarić, Pešić, Šatara, Saničanin, Protić, Tumbasević, Pejović (od 89. Zvrko), Radivojević (od 70. Golubović), Jovanović, Milosavljević (od 82. Gavrić), Odita.

CRVENA ZVEZDA: Kahriman, Petković, Rendulić, Fibel, Ristić, Le Talek (od 72. Donald), Poletanović, Plavšić, Ruiz, Mouče (od 70. Katai), Vieira (od 78. Sikimić).

Sudija: Robert Kiš Čepegi

Da je odigran izuzetno bogat meč govori i to da su četiri gola viđena samo u prvom poluvremenu.

Još jednom se pokazalo da crveno-beli imaju problem sa odbranom, ali i koliko je Srđan Plavšić važan kada je na terenu. Takođe, Mihailo Ristić je "namestio" dva gola.

Novajlija Marko Poletanović nastavio je da se nameće fantastičnim pogotkom iz slobodnog udarca.

Sve ovo su važni zaključci na prvom meču na kom po prvi put nije bilo Luisa Ibanjeza, koji je svoju karijeru nastavio u Turskoj.

Briljirao je Hugo Vijeira u prvom poluvremenu - postigao je dva gola, a pogodio je i prečku. Portugalac je na koti 3 gola na isto toliko mečeva.

Na drugoj strani je gostima probleme pravio Saša Jovanović.

Već u drugom minutu je Plavšić maestralno proigrao Vijeiru za oduševljenje Delija, ali Mladost nije dugo bila impresionirana.

Naprotiv, kao da su računali na lošu intervenciju odbrane gostiju, pa je Radivojević bocnuo loptu, a Jovanović je bez problema savladao Kahrimana.

Prekid je ove večeri bila sasvim dobra opcija za Zvezdu - svega tri minuta kasnije, Rendulić je glavom dobro reagovao i vratio vođstvo crveno-belima.

Istim delom tela je Vijeira upisao i svoj drugi gol ove subote.

Inače, početak drugog poluvremena je kasnio zbog bakljade Delija i dima koji se širio Gradskim stadionom.

Čim se dim "sklonio", Jovanović je ponovo iskoristio bolju poziciju, na samom startu drugog dela igre je smanjio rezultat.

Tempo igre nije opadao, obe ekipe su kidisale na protivničke golove, ali je preloman momenat bio, ispostaviće se, još jedan gol iz prekida: Poletanović je poslao bombu u rašlje.

U zaustavnom vremenu utakmice je trener Mladosti Nenad Milovanović isključen posle protesta kod četvrtog sudije, jer je smatrao da je trebalo da se više od tri minuta produži utakmica.

SUPER LIGA, 3. kolo

Petak:

Radnički Niš – Rad 3:0

Subota:

Bačka - Javor 0:1

(Ðokić 74).

Voždovac - Borac 2:0

(Georgijević 3, 74).

Metalac - Napredak 2:0

(Mitrović 30, Stojanović 40. penal)

Novi Pazar - Čukarički 1:0

(Alivodić 45. penal).

Radnik - Spartak 2:1

(Mišan 26, Adamović 33 - Mudrinski 71).

Nedelja:

Partizan – Vojvodina 19.00

Tabela: Crvena zvezda 7 bodova, Radnički Niš 6,Spartak 6, Metalac 6,Voždovac 6, Mladost 6, Radnik 5, Javor 5, Napredak 4,Novi Pazar 4 (-1), Vojvodina 3 (-2), Čukarički 1, Patizan 1 (-1), Bačka 1, Borac 0, Rad 0.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • czbg

    6. avgust 2016 | 21:05

    KAHRIMANE MARS IZ ZVEZDE BRE!!!!!!!!!!!!RUPETINO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Voip

    6. avgust 2016 | 19:58

    Ajde "treneri" pustite čoveka da radi. Valjda čovek zna zašto ovaj ili onaj igra ili ne igra. Napokon igramo ofanzivan fudbal na gol više a nikad bolja pojačanja za smešne novce.

  • Bbrs

    6. avgust 2016 | 20:21

    Koju odbranu mrtvu imamo to je strasno..sa golmanom na celu.dal je slep ovaj bozovic ili igraju 3+ da nabave pare za pojacanja ja ne znam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA