BRAVO, DEVOJKE! Srpske odbojkašice deklasirale Italiju na startu OI!

Izabranice Zorana Terzića došle su do velike pobede nad iskusnom i snažnom ekipom

  • 4

Odbojkašice Srbije idealno su započele Olimpijske igre u Riju, pošto su u svojoj prvoj utakmici ubedljivo savladali Italiju sa 3:0 u setovoma.

Ključni momenat meča viđen je u završnici prvog seta. Bile su izabranice Zorana Terzića na rubu gubitka tog dela igre, pošto su Italijanke imale dve set lopte. Ipak, Srpkinje su vezale četiri poena i uz sjajan servis Jelene Nikolić uspele da naprave preokret i da povedu na startu.

Ispostavilo se da je to bilo i ključno za dalji rasplet meča, pošto su Italijanke značajno pale u nastavku meča. Drugi set je naša selekcija dobila mnogo ubedljivije sa 25:20.

U trećem je sve delovalo idealno, ubedljivo vođstvo je svoreno od samog starta, ali se i završnici situacija delimično zakomplikovala. Od rezultata 20:15 Italijanke su napravile seriju od četiri vezana poena i unele dramu u završnici.

Ipak, Srbija je uspela da odbije prvi napad Italijanki i da veže dva poena, tako su došle do dve meč lopte. Na prvoj je Milena Rašić napravila servis grešku, ali je druga iskorišćena za ubedljiv trijumf.

Naredni meč Srbija igra protiv Portorika u noći između ponedeljka i utorka u 3 ujutru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    7. avgust 2016 | 08:26

    Bravo devojke!Samo tako...za Srbiju!!!!

  • Belasica

    7. avgust 2016 | 09:23

    Svaka čast devojke! Idemo do kraja po medalje. SREĆNO!!!

  • Boske100

    7. avgust 2016 | 08:41

    E' ovo je za mene rezultat! A ne ono da se košarkaši dižu na nebo zato što su pobjedili Venecuelu u košarci. Ajmo djevojke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA