Karakašević grmi iz Rija: Ako još jednom čujem "veteran" ili "40 godina", eksplodiraću

Srpski stonoteniser ogorčen zbog reakcija iz Srbije. "Zgadili su mi se svi"

  • 36

Svoje pete Olimpijske igre, Aleksandar Karakašević je okončao na drugom stepeniku, ali kao nikada ranije iz njega nije kipteo bes kao u Riju ovog puta.

Iskusni stonoteniser nije čekao pitanja, davao je odgovore u seriji.

- Muka mi je od svega! Nikad se nisam osećao ovako loše na Olimpijskim igrama. Ne govorim o pripremama, o tome u kakvoj sam formi došao i o tehničkim stvarima, nego o tome kako se osećam posle neprekidnih pokušaja da se obezvredim i ja i moj rezultat i sport. Ukoliko još jednom čujem reč veteran ili 40 godina, eksplodiraću - poručio je posle eliminacije od Pola Drinkhola.

Podsećanjem na Olimpijske igre 1996. godine, Karakašević je imao detaljniji komentar na svoje godine.

- Sa 40 godina sam na Olimpijskim igrama jer sam se za njih izborio. Već 20 godina sam u 100 igrača u svetu i samo oni koji pojma nemaju mogu da kažu da je lako. Vucaraju me po blatu oni koji govore da je ovo hobi sport i da se igra na ulici i u podrumu. Pa, izvolite pa igrajte vi onda.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

ZGADILI SU MU SE SVI

Za kraj, pokušao je da poentira rečenicom da u stonom tenisu imate 7 Federera.

- Ovo je sport u kome su ne jedan nego sedam Federera. Imate sedam Kineza od kojih se ne zna koji je bolji od kojeg, a ja od 1996. opstajem u vrhu. Zgadili su mi se svi. Godinu dana belog dana nisam video. Pa nisam bio sa tek rođenim sinom jer sam morao da jurim svaki god za Igre - rekao je Aleksandar Karakašević decidirano odgovoriši da mu ne pada na pamet da igra i na sledećim Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fargelet

    9. avgust 2016 | 17:25

    Bravo Karakaševiću,objasnio si suštinu...Svaka čast!!!Umesto da se nacija ponosi čovekom koji je IZBORIO,učešće pet puta na Olimpijske igre,nađu se pametnjakovići koji će da pljuju...Ponavljsm,Karakaševića niko nije poslao na igre,čovek se IZBORIO,rezultatima!

  • eee

    9. avgust 2016 | 15:16

    Ovaj narod je debilan i ne postuje sve sportiste isto. Zao mi je ti se ne zoves i ne prezivas Novak Djokovic tebi nece biti oprosteno ako izgubis. To je na zalost realnost naseg naroda umesto da nam svi sportisti koji se bore za nasu zemlju budu jednaki...

  • Drekavac

    9. avgust 2016 | 16:11

    Bez obzira na godine, ako je ispunio normu za odlazak na olimpijadu, nema ko sta da mu zameri. Ja se nisam nadao medalji u tom sportu, jer tu Kinezi i slicna ekipa drze pravo na medalje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA