≫ 

DIRLJIVA ISPOVEST NOVAKA ĐOKOVIĆA: Pismo navijačima posle ispadanja u Riju (FOTO)

Najbolji teniser sveta ističe da je teško kada zbog povrede i fizičkog bola budeš sprečen da se takmičiš i postigneš nešto što snažno želiš

  • 29
Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

Novak Đoković je neočekivano brzo završio učešće na Olimpijskim igrama u Riju, pošto je u prvom kolu poražen od Huana Martina Del Potra sa 7:6, 7:6. Najbolji teniser sveta potom je u drugom kolu završio učešće i u dublu sa Nenadom Zimonjićem.

Najveća uzdanica Srbije u Riju ipak nije bila potpuno fizički spremna, a tek kasnije je procurela informacija da je Novak imao povredu i da nije mogao da da maksimum. Zbog toga je odustao i od turnira u Sinsinatiju, jedinog Mastersa koji mu nedostaje u karijeri.

Novak se putem Fejsbuk profila obratio navijačima i još jednom se izvinio, i saopštio da su mu lekari savetovali strog odmor.

>>> Đoković dobio JAKU poruku podrške iz Republike Srpske (VIDEO)

- Žao mi je što sa vama moram da podelim vest o tome da ove godine neću igrati na turniru u Sinsinatiju. Lekari su mi strogo savetovali odmor i zalečenje povrede.

- Kao profesionalni sportista, uvek daješ sve od sebe da se fokusiraš, treniraš, pomeraš svoje granice kako bi ostao u formi i dao svoj maksimum na terenu. Najteže je kada zbog povrede i fizičkog bola budeš sprečen da se takmičiš i postigneš nešto što snažno i dugo želiš.

- Toliko sam mnogo dao tenisu i sportu i toliko dobio nazad od svih divnih ljudi koje je tenis doneo u moj život, da mogu samo da budem veoma zahvalan. Telo ima svoj ritam, koji moramo da osluškujemo i da poštujemo, a on me u ovom momentu upućuje na odmor i terapiju.

- Kao i uvek, nastaviću da gradim snagu i daću sve od sebe da se vratim jači u narednim nedeljama. Hvala vam na podršci i ljubavi koju mi šaljete, čujem vas, čitam vas i osećam sve! Vidimo se u Njujorku! - poručio je Novak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Србија

    10. avgust 2016 | 18:04

    Ти си наш понос.Цела Србија се поноси тобом.Ко те не воли кад губиш,не мора да буде уз тебе и кад побеђујеш.

  • Sonja

    10. avgust 2016 | 19:17

    Cuvaj se.Nole moj.ti si nase zlato.nase srce inemoj.molim te da nikad vise pustis ni jednu suzu Ti si nas Car

  • Milka

    10. avgust 2016 | 20:35

    CARU I KRALJU TENISA OPORAVI SE TI NAMA POBEDA CE BITI JOS ALI ZDRAVLJE JE NA PRVOM MESTU?NOLE MI TE VOLIMO?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA