Vaterpolisti jednoglasno: Bićemo još bolji i fanatičniji u polufinalu!

Konačno je viđena prava Srbija, tvrde naši igrači

  • 1

Srpski vaterpolisti posle pobede nad Španijom (10:7) u četvrtfinalu Olimpijskih igara ocenili su da su konačno pokazali pravo lice i najavili još bolje partije u odlučujućim mecevima za medalje.

- Srećni smo što igramo na ovakvom turniru, što smo u prilici da pokažemo ko je i šta je Srbija. Treniramo ceo život za ovo i što kaže Gocić ko zna kad ćemo imati priliku ponovo. Ako nastavimo ovako da igramo, da držimo nivo od samog početka, onda je sve u našim rukama. Najlepši osećaj je to, probili smo barijeru, obećali smo da ćemo se boriti za medalju i tu smo. Bićemo još fanatičniji - izjavio je Filipović, a prenosi sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Strelac četiri gola protiv Španaca Dušan Mandić istakao je da je konačno viđena prava Srbija.

- Otvorili smo utakmicu na pravi način, imali veću agresivnost, želju, videlo se da verujemo jedni u druge. To je bilo i kad je Španija smanjila. Ovo je sada pravi turnir i idemo dalje.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Andrija Prlainović najavio je još bolju partiju polufinalu, protiv pobednika meca između Grčke i Italije.

- Najbolje do sada. Odbrana mirna, koncentrisana, omogućili smo sigurnost Mitroviću. Zaustavili smo Ečenikea, Espanjola, sve osim Moline. Raspucala se desna strana, ni leva nije bila loša, osim mene (smeh). Imamo igru pozadi i to je osnov za napad. U Londonu smo ovakvu utakmicu odigrali najslabije, a sada najbolje. Bićemo još bolji u polufinalu - poručio je Prlainović.

Rio baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA