≫ 

Štefanek dobio specijalan poziv: Nemanja Matić pozvao zlatnog rvača na "Marakanu"!

Srpski reprezentativac, oduševljen uspehom našeg olimpijca, pozvao ga da bude njegov gost na meču Srbije i Republike Irske

  • 7

Ambijent u taboru fudbalske reprezentacije Srbije pred prvi meč kvalifikacija za Mundijal protiv Republike Irske (05.09) u Rusiji, je takav da se stiče utisak kako se meč igra već sutra. Stanje borbene gotovosti je na maksimumu i svi željno čekaju početak novog, nadamo se, boljeg i rezultatski uspešnijeg ciklusa.

>>> Šta je to zajedničko Luki Mitroviću i Saši Iliću? (VIDEO)

Već danima, u režiji novog marketinga saveza, "vrti" se najava meča i poziv navijačima da budu "12. igrač" Muslinovog tima, pa ostaje nada da će naš tim na novom početku dobiti "vetar u leđa".

A, dok fudbal ne dođe na red, u fokusu će biti srpski olimpijci čiji bi uspesi trebalo da budu impuls i fudbalerima da konačno i oni urade "nešto". Konkretno, uspeh Davora Štefaneka, čije je zlatna medalja pokrenula niz pozitivnih događaja u Riju (polufinala košarkašica, vaterpolista, odbojkašica, finale Ivane Španović).

>>> Nataša Kovačević zove navijače: Pomozite fudbalskoj reprezentaciji Srbije da se plasira na SP

Upravo bi naš, za sada jedini nosilac medalje u Riju, trebalo da bude specijalan gost na stadionu Crvene zvezde za meč sa Ircima, i to lični gost Nemanje Matića, koji ga je pozvao da podrži fudbalere.

- Čestitam Davoru na fantastičnom uspehu. Sve nas je učinio ponosnim. Ovom prilikom ga pozivam ga da bude moj gost na utakmici Srbija - Republika Irska - kaže Nemanja Matić.

Podrška je ono što nedostaje reprezentaciji, ona može biti ključna u prelomnim trenucima, ali i ona mora da se zasluži?

- Slažem se, mi smo ti koji svojim učinkom šaljemo poziv navijačima. Mislim da samo zajedno možemo ostvariti naše želje, a kako se nalazimo na novom početku, voleo bih da narod ispuni tribine „Rajka Mitića“ i bude uz svoju reprezentaciju, jer drugu nemamo - rekao je fudbaler Čelsija.

Rio baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Идемо Делије

    17. avgust 2016 | 17:42

    Александар Катаи!

  • BL

    17. avgust 2016 | 17:33

    On i Ivanovic su jedini koji se bore , ostali su Manekeni pogotovp Kolarov i Mitrovic

  • Gile

    17. avgust 2016 | 16:39

    Nemanja, zlatni dečko našeg fudbala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA