Bursa otpisala Tejga i Stepanova, Partizan na potezu!

Turski klub saopštio je napadaču iz Gane i srpskom defanzivcu da ne računa na njih i da mogu da traže novi klub

  • 3

Dva potencijalna pojačanja Partizana dobila su odrešene ruke u izboru novog kluba. Turski prvoligaš Bursa poručila je Prinsu Tejgu i srpskom defanzivcu Milanu Stepanovu da ne računa na njih i da mogu slobodno da traže novi klub.

Tejgo se i ranije pominjao kao pojačanje Partizana, tim pre što je prošle sezone tokom šestomesečnog staža ostvario odličan učinak i bio jedan od najzapaženijih u osvajanju duple krune. Sada, kada je Bursa odustala od obeštećenja za napadača iz Gane, opet se otvara mogućnost da Partizan dovede iskusnog napadača. On nije krio želju da se vrati u Humsku, tako da ostaje da se vidi da li ga Partizan i dalje želi i da li će se dogovoriti oko njegovih ličnih finansijskih uslova.

Što se Stepanova tiče, i on se ranije pominjao kao potencijalno pojačanje "crno-belih". Budući da šampion Srbije traži pojačanje u štoperskoj liniji, moguće ja da im je i Stepanov zanimljiv. Pogotovo zbog činjenice da je besplatan i da ne zauzima mesto stranca.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA