≫ 

Oštar odgovor Španovićeve: Ne dovodite moje ime u spregu sa politikom

Atletičarka poručila da se njena izjava nije odnosila na mišljenje "sportskog kolege Andrije"

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović osetila je potrebu da dodatno pojasni kako njena izjava ni u kom pogledu ne treba da se dovodi u sukob sa mišljenjem koje je posle osvojenog zlata u Riju izneo vaterpolista Andrija Prlainović.

Vaterpolista je ukazao na problem sa kojim se susreće njegov sport u Srbiji.

U toku dana je Ivana izrazila svoju zahvalnost povodom programa koji je realizovan na njenom putu ka bronzanoj medalji u Riju.

Njenu poruku sa Fejsbuka prenosimo u celosti.

"Moja izjava se NIJE odnosila na mišljenje mog sportskog kolege Andrije!

Moj odgovor je bio, isključivo, novinaru na pitanje da li sam JA, LIČNO zadovoljna uslovima koji su MENI obezbeđeni za Rio.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Da, jesam zadovoljna uslovima koji su mi obezbeđeni u mojoj zemlji za koju sam izborila bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Riu i tačka.

Ne postoji apsolutno ništa u toj izjavi što me stavlja na jednu ili drugu stranu, za i protiv. Gospodo novinari ja sam sportistkinja i moje nezadovoljstvo ili zadovoljstvo nije kampanja, podrška ili kritika vlasti, to je moje lično mišljenje koje mi vi tražite isto važi i za sve moje kolege, vrhunske sportiste koji takođe imaju svoje mišljenje o odnosu prema njima i sportu kojim se bave.

I zato pustite nas da budemo ono što želimo volimo i radimo punog srca. Jednostavno i skromno da budemo Sportisti! Hvala i nadam se da je ovim stavljena tačka na bilo kakvo dovođenje mene i mog imena u spregu sa politikom," zaključila je Ivana Španović.

Rio baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Glogov kolac

    22. avgust 2016 | 01:11

    Andrija za predsednika!!! A, Ivana, ako se ogradjuje od politike, moze da pojasni poklanjanje medalje premijeru!? Vezano za ulaganja u sport, zanima me koju je medalju doneo Dusan Borkovic sa OI? U njega je ulozeno vise nego u sve vaterpolo klubove u zemlji!

  • Iskreno

    22. avgust 2016 | 01:13

    Tako treba...

  • Putin R.S

    22. avgust 2016 | 08:51

    Bravo. Neka si im zatvorila usta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA