≫ 

Dejan Savić KONAČNO: Suze i muka su utkane u zlato

Selektor vaterpolista konačno opširnije progovorio posle još jednog dominantnog turnira

  • 20

Retko se oglašava, nije pričao ni pre ni posle finala Olimpijskih igara, ali je po dolasku u Beograd, nepobeđeni selektor u finalima Dejan Savić imao birane reči za navijače.

U 4 godine, sa 10 takmičenja Savić je sa izabranicima doneo 9 zlata.

- U suštini sve je to delo ovih momaka, rekao sam to u januaru još. Želim da se zahvalim svim ljudima koji su podržavali VSS, a sa druge strane čestitke svim olimpijcima Srbije.

- Ono što je sigurno zabeleženo da smo imali tri velika finala u kolektivnim sportovima, što nije zabeležila jedna Amerika sa najviše medalja. Ono što je najbitnije je da smo konačno došli do zlata, i mogu da kažem da su i Žiletove (Živka Gocića prim.aut) suze utkane u ovu medalju. Ne samo veselja, nego i muka uložena do krajnjeg cilja - rekao je Dejan Savić, a onda se osvrnuo i na analizu izjave Andrije Prlainovića.

- Neke stvari me nerviraju kao ta kada je izjava iz konteksta izuzeta više privlači pažnju od uspeha. Takve stvari ne treba da se dešavaju, ali drago mi je da smo ipak zemlja sporta pre nego žute štampe i abrova.

- Za tri sedmice nisam izašao iz sela, to možda momci znaju jer su bili na "mačevima".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • branko

    23. avgust 2016 | 17:09

    kralju, na tebe treba da se ugleda Srpska elita!!! veliki covek, veliki trener, veliki selektor!!! cestitam ti od srca zlato na OI !!!!

  • Johan

    23. avgust 2016 | 17:07

    Legendo živeo ti nama 100 godina.

  • milka

    24. avgust 2016 | 10:46

    Velicina u svakom smislu reci,gospodin,srbin,sortista od koga srbija,hrvatska i ceo svet treba da ucu.Hvala ti sto si nas LEGENDO, ziveo i jos puno medalja donosio!!!!!!!!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA