≫ 

Jovetić ponovo menja klub

Fiorentina želi da vrati crnogorskog napadača na koga u Interu ne računaju

  • 0

Bliži se kraj prelaznog roka i transferi igrača u svim pravcima su se značajno intenzivirali.

U moru fudbalera koji bi mogli da promene sredinu je i Stevan Jovetić, na kojeg Inter navodno ne računa, ali zato je Fiorentina i te kako zainteresovana da ga vrati u svoje redove.

Podsetimo, firentinski "lljubičasti" su bili prvi Jovetićev inostrani klub po odlasku iz Partizana i klub u kome se najduže zadržao - pet godina (2008-2013).

Jovetića je prethodnog leta Mančester siti poslao u Inter na 18-mesečnu pozajmicu, ali se, upkros dobrom startu, kasnije preselio na klupu i bio ignorisan kod Manćinija. Ni smena italijanskog stručnjaka i dolazak De Bura nije mnogo promenila status Crnogorca.

Spas mu nudi Fiorentina, gde je ostavio dubok trag, i spremna je da preuzme na sebe obavezu otkupa Jovetićevog ugovora od "građana" u visini od 14.5 miliona evra.

Italijanski mediji pišu da bi napadač narednu sezonu igrao na pozajmici, pa bi po njenom isteku Fiorentina imala prava preče kupovine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA