≫ 

Ivana Španović osvojila Dijamantsku ligu: Rio mi je motivacija za pobede!

Atletičarka Srbije ima nedostinu prednost nad drugoplasiranom pred nastupe u Parizu i Cirihu, dva poslednja mitinga

  • 3

Posle četvrte pobede u Dijamantskoj ligi, srpska atletičarka Ivana Španović istakla je da je zadovoljna pobedom i da su sve takmičarke u Lozani umorne posle Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru.

Srpknja je trijumfovala skokom od 6.83 metara. Ona je ovom pobedom stigla do 46 bodova i obezbedila je prvo mesto na dva takmičenja pre kraja (Pariz, subota 27. avgust i Cirih u septembru)

- Što se mene tiče, vreme je bilo dobro za dobar skok. Mislim da su naši skokovi bili malo neočekivani, ali to je zato što smo sve umorne od Rija. Vodila sam se taktikom da u uvodnim serijama pružim najviše i zabeležim dobar rezultat, što sam i uspela - rekla je Ivana posle pobede.

- Bila sam razočarana nastupom u Riju, pa sam to iskoristila kao dodatnu motivaciju za pobede na preostalim mitinzima - rekla je Španovićeva i za kraj najavila:

- Ovom pobedom bi trebalo da pobedim u Dijamantskoj trci, ali planiram da se takmičim i na mitinzima u Parizu i Cirihu - poručila je Ivana posle pobede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA