TRANSFER JE BLIZU: Zvezda prodaje Kataija u Seriju A!

Najbolji igrač crveno-belih će najverovatnije pojačati Atalantu

  • 48
FK Crvena zvezda - FK Vozdovac, Aleksandar Katai Foto: Marko Todorović

Da će otići, to se uveliko znalo! Samo je bilo pitanje koji klub će biti najuporniji i najizdašniji da u svoje redove dovede najboljeg igrača Crvene zvezde Aleksandra Kataija.

Kako Telegraf saznaje iz izvora bliskih klubu, Katai je već jednom nogom u Atalanti. Klub iz Serije A se ''preko noći'' uključio u priču i trenutno je najozbiljniji konkurent.

>>> KLINAC PLAČE, JER KATAI IDE IZ ZVEZDE: Najtužnija scena posle Zvezdinog ispadanja iz Evrope (VIDEO)

Zvezda bi od ovog transfera mogla da zaradi između dva i tri miliona evra, ali prema našim saznanjima teško će crveno-beli pustiti svog najboljeg fudbalera za cifru manju od tri miliona.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Podsetimo, Katai je trenutno ušao u poslednju godinu ugovora sa crveno-belima, a tokom leta se pominjalo da će postati igrač Selte. U poslednja dva dana pojavilo se i ime Briža.

Prošle sezone Katai je bio najbolji strelac i igrač Super lige, dok je ove na šest evropskih mečeva postigao tri gola. Praktično, bio je jedini fudbaler Zvezde koji je opravdao očekivanja.

(M.Marić)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    26. avgust 2016 | 22:57

    Angazujte Mamica da Vam ga proda, vi Ste smotani i poklanjate igrace

  • Voip

    26. avgust 2016 | 20:15

    A podsećanja radi Katai je raskinuo ugovor sa Olimpijakosom na svoju štetu pa na konto toga od sledećeg transfera njemu i menadžeru sleduje 50 posto love. Znači ako ako je cifra tri miliona Zvezdi ide 1,5 miliona pa kad se odbiju dosadašnje plate i premije Zvezda dobra na najboljem fudbaleru oko milion. Tužno.

  • 26. avgust 2016 | 21:11

    A da ga Maminjo prodaje uzeli bi jedno 20 miliona,ali zato je tu terza koji ce da ga proda za 3 miliona,koliko smo mi jadni...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA