≫ 

Đoković priznaje da nije sto odsto spreman za US open, i delimično otkriva šta je bilo na Vimbldonu

Srpski teniser poručio da će mu trebati još par dana da bi bio potpuno spreman za odbranu titule u Njujorku

  • 32

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković odbranu titule na US Openu počeće mečom protiv Poljaka Jiržija Janoviča u prvom kolu, odlučeno je žrebom u Njujorku.

>>> Novakov put do finala

Jedan od novinara koji će pratiti poslednji gren slem u sezoni pitao je Novaka da li bi želeo da vidi žreb, na šta mu je najbolji teniser sveta odgovorio:

- Nisam spreman. Možda malo kasnije, kada budem bio sam - rekao je Novak i izazvao smeh među predstavnicima medija.

Da se okrenemo ozbiljnijim stvarima.

Đoković je novinarima u Njujorku otkrio da je ga je povreda zgloba leve ruke zadesila par dana pre početka Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru, gde je izgubio već u prvom kolu od Huana Martina Del Potra.

- Taj zglob mi treba zbog bekenda. Nisam sto odsto spreman, trebaće još par dana. Deluje sve bolje i bolje, i nadam se da ću spreman koliko god je moguće, kada turnir bude počeo.

Kako AP prenosi, svetski broj jedan je otkrio i da rana eliminacija sa Vimbldona od strane Sema Kverija nije bila uzrokovana fizičkim problemima.

- Dešavale su se neke druge stvari u tom periodu kroz koje sam prolazio - zagonetno je rekao Đoković.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milena

    26. avgust 2016 | 23:55

    Zašto toliko zlobe najednom prema našem noletu? Ko je od nas tu sviju zajedno postigao i mali dijelic onoga što je on? Njemu treba podrška uvijek, a ne samo kad pobjeđuje. On je pobjednik u mnogim poljima. Gdje god kroči, ljudi ga zavole, toliko je i dao ovom društvu. Stidite se svi tih komentara. Sad veličate košarkašice recimo a koliko ste svi pisali da se svi trebaju vratiti jer nole nam je bio jedina nada. Da su izgubile, i po njima bi pljuvali. Budimo realni bar malo. Nole ne daj se care, pazi na sebe. Ti si već napravio istoriju i pravices je još

  • BEN DELIJA

    26. avgust 2016 | 21:35

    NAS NOLE JE I OVAKAV NAJBOLJI

  • Srbin Nole

    26. avgust 2016 | 22:26

    Reaal Komentar bez argumenata, samo zloba, i da bude prvi jednog dana, Marej nece dostici Noletov uspeh. Kad bi Nole sad zavrsio karijeru, ispisao je tenisku istoriju, nedostizan je za vecinu , bar za neke rekorde koje je postavio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA