SKANDAL MAJSTORICA! MUTA: Pešić vrbovao moje igrače! PEŠIĆ: Muta voli da laže!

Trener Radničkog izjavio je da je njegov kolega seljačkim ponašanjem ubeđivao plejmejkera Stivena Markovića da pređe među "crveno-bele", Kari odbacio optužbe kao neistinite

  • 0

Trener Radničkog Miroslav Nikolić teško je podneo poraz u majstorici polufinala košarkaškog prvenstva protiv Crvene zvezde. Otvorio je dušu i rekao da osam meseci nije primio platu, ali je optužio i kolegu iz beogradskog tima Svetislava Pešića da je vrbovao plejmejkera Stivena Markovića za povratak među "crveno-bele".

– Nije u redu to što je Pešić radio. Vrbovao je Stivena Markovića da pređe u Crvenu zvezdu. To je seljačko ponašanje! Što se mene tiče, osam meseci sam radio bez plate. Izvukao sam maksimum iz sebe. Radio sam koliko sam mogao. Hvala publici. Zbog nje mi je najviše krivo što nismo ušli u finale, a zaslužili smo jer smo imali odličnu sezonu. Zvezda je bila bolja i borbenija. Mi smo se predali u Beogradu, a oni su u Kragujevac došli da pobede.

Pešić je na Mutine optužbe odgovorio:

– Muta ponekada zna da laže. Nije on lažove, ali nekada voli da se služi neistinama. Zameram mu na onome što je rekao, ali ga ipak neću tužiti sudu. On je veliki trener, a Marković je izvanredan igrač, koji se uvek pominje kao pojačanje Zvezde. Njemu vrata jesu širom otvorena, ali ga ja nikada nisam ubeđivao, ni sada ni ranije, niti u bilo kojoj situaciji koja bi mogla da poremeti Radnički.

Pešić je, govoreći o utakmici, rekao da je pobedio koncept koji uspostavlja u Zvezdinom timu.

- Ton našoj igri davali su odbrana i skok. Imali smo 40 skokova. Čestitam i Radničkom. Mnogo sam naučio i iz njegove igre. Očekujem uzbudljivo finale.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA