Rusi preslišali Italijane (VIDEO)

U pripremnom meču za Evropsko fudbalsko prvenstvo "zborna komanda" savladala "azure" 3:0 na "Lecigrundu" u Cirihu

  • 0

U susretu dve reprezentacije koje učestvuju na Evropskom fudbalskom prvenstvu, Rusija je na stadionu "Lecigrund" u Cirihu pobedila Italiju 3:0. Strelci su bili Keržakov u 60. minutu i Širokov u 75. i 89.

"Azurima" je to prvi pripremni meč, s obzirom na to da su onomad otkazali susret s Luksemburgom u Parmi zbog jakog zemljotresa u tom delu Apeninskog poluostrva.

Italijani nisu postigli gol ni na trećoj utakmici uzastopno, što im se nije desilo od 1986. Prethodno su izgubili i u prijateljskim utakmicama od SAD (1:0) i Urugvaja (1:0), a u obe su bili domaćini. S obzirom na to da je Poljska pre toga savladana u gostima 2:0 golom u 60. minutu, "azuri" nisu zatresli mrežu 300 minuta.

Početni sastav Italije bio je Bufon, Barzalji, Bonuči, Balcareti, De Rosi, Pirlo, Montolivo, Mađo, Maršizio, Kasano, Baloteli. Ruski sastav od prvog minuta bio je Malafejev, S. Ignaševič, A. Berezucki, Nababkin, Žirkov, Širokov, Zirjanov, Denisov, Aršavin, Džagojev, Keržakov.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA