≫ 

"Čim sam čuo skandiranje, znao sam da neće biti dobro": Božović o neredima u Pazaru (VIDEO)

Trener Crvene zvezde kaže da i eventualna greška sudije nije razlog da se utakmice pretvori u haos

  • 12

Fudbaleri Crvene zvezde upisali su šestu pobedu u Superligi u nizu, pošto su pobedili na gostovanju Novi Pazar sa 4:1 (2:0), u utakmici koju su obeležili incidenti.

- Za nas je danas bilo mnogo važno da pobedimo posle eliminacije iz Lige Evrope. Bili smo u teškoj psihološkoj situaciji, i pre svega zbog atmosfere sam zadovoljan što smo ostvarili pobedu. Novi Pazar je danas na momente izgledao dosta dobro. Brzo smo poveli 2:0 i posle nam je bilo lakše da igramo. Žao mi je zbog povrede Živkovića, nadam se da će se brzo oporaviti - rekao je trener Zvezde Miodrag Božović.

Jedan od prelomnih momenata bio je penal dosuđen za Zvezdu, nakon neopreznog starta Stojanovića na Kangi.

Trener Zvezde upitan je za mišljenje da li je faul bio za penal.

- Dok ne pogledam, ne bih znao da kažem. Dešavaju se greške, pa i da nije bio penal, to nije bio razlog da krenemo u obračun na terenu. Razumem da to psihološki može da dekoncentriše, ali ne vidim razlog da ovu utakmicu zbog toga pretvorimo u haos. Dešavalo se i na našu štetu, ma na svačiju štetu, fudbal je takav, pre ili kasnije - rekao je Božović, i potom dodao:

- Ali meni je opet žao, da ne ulazim u probleme Novog Pazara, ali čim sam čuo da se onako skandira, znao sam da nešto neće biti dobro. Svi su skandirali "uprava napolje". U ovoj se zemlji samo skandira.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina boli...

    28. avgust 2016 | 20:37

    Problem je sto se te eventualne greske desavaju utakmicu za utakmicom i to sve u vasu korist a na stetu protivnika! Zakljucak koji se namece je da sve to nije slucajno!

  • Koki

    28. avgust 2016 | 20:24

    Majmune cim ne ide tvojoj ekipi odma penal,a dodje evropa a vi u blato.

  • SASA

    28. avgust 2016 | 22:09

    Prvo,kad sudija dosudi sta je dosudio i sam digne tenzije onda nema potrebe da se prica o navijacima,navijanju...FS nek dobro razmisli koga gde delegira ili se sve vec zna pa ovakve stvari su samo propratne....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA