Zvezda odbila ponudu Selte za Kataija!

Španski klub prekršio prvobitan dogovor

  • 47

Sve je izgledalo kao završena priča, čak je Aleksandar Katai na okupljanju reprezentacije priznao da odlazi u Seltu, ali od transfera najboljeg igrača Crvene zvezde u Vigo za sada nema ništa.

Razlog je neočekivana promena plana španskog kluba koji jeste ponudio 2.8 miliona evra, ali istovremeno promenio dinamiku isplate. Kako Telegraf ssaznaje, najtrofejnijem srpskom klubu se to nimalo ne dopada i odlučili su da odbiju ponudu.

To ne znači da je priča definitivno gotova, ali Zvezda se sada okrenula onim ponudama koje su stigle od Atalante i Lokomotive iz Moskve.

Italijani nude nešto manje od Selte, ali je za crveno-bele bitno to što će novac leći na račun vrlo brzo.  S druge strane, Rusi nude tri miliona plus jedan bonus, ali i 20 odsto od sledeće prodaje. Međutim, tu je najveći problem to što Katai ne želi da ide u Moskvu.

Upravo iz tog razloga se ponuda Lokomotive nije ni razmatrala do sada, iako su Rusi čak i prvi upitali za najboljeg igrača Zvezde.

(M. M.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Идемо Делије

    29. avgust 2016 | 19:34

    Остани ти код нас

  • Ksoma CZ

    29. avgust 2016 | 19:52

    Ostani pa sledece godine za 20 mil da odes !!!

  • Megalodon

    29. avgust 2016 | 23:54

    To bi bilo najveca sramota da ga prodaju za te pare.On je po meni ne samo najbolji igrac lige,nego uz Matica i najbolji igrac reprezentacije.Zelim mu svu srecu u nastavku karijere i hvala mu za sve sto je uradio za Zvezdu.Svo vrijeme je bio jedina svijetla tacka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA