Šta je Ana Ivanović rekla kada su je pitali o kraju karijere?

Srpska teniserka ističe da mora da preispita neke odluke

  • 14

Ana Ivanović je doživela novi šokantan poraz u prvom kolu US Opena, što joj je četvrto uzastopno ispadanje već na samom startu na poslednja četiri velika turnira.

>>> Šta se dešava sa Anom Ivanović? Opet ispala u 1. kolu, i to od 89. teniserke!

Sve to dešava se odmah posle udaje za nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera (izuzev ispadanja sa Vimbldona u 1. kolu, koje se dogodilo pred svadbu).

Poraz od 89. teniserke sveta Denise Alertove, naterao je Anu da se zapita šta nije u redu, a čak je na konferenciji dobila i pitanje šta da li razmišlja o kraju karijere.

Foto: Guliver/Elsa/Getty Images Čehinja Denisa Alertova, 89. teniserka sveta koja je izbacila Anu u 1. kolu; Foto: Guliver/Elsa/Getty Images

- Ne, uopšte ne, samo moram da ustanovim šta se događa. Imala sam i ranije padove tokom karijere, teške periode, nije mi prvi put da prolazim kroz ovo, samo me boli jer znam koiko sam uložila. Ništa se ne dešava preko noći, povratak će biti proces - istakla je Ivanovićeva.

Ona je navela i da će preispitati neke odluke kako bi ustanovila u čemu je problem, jer na treninzima daje sve od sebe kako bi bila u formi.

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

- Stvarno osećam da moram da preispitam neke odluke, jer provodim toliko vremena na terenu i u teretani kako bi mi telo bilo zdravo. Veoma je frustrirajuće da ne dobijam ništa zauzvrat na terenu, jer osećam da ulažem svoje srce.

- Osećam se kao da imam potencijal i igru, ali to ne dolazi zajedno. Imam četiri osobe koje putuju sa mnogom koje pokušavaju da me uvere da sam na pravom putu i da radim prave stvari. Pre, kada sam putovala samo sa jednom ili dve osobe, bilo mi je mnogo bolje. To su stvari o kojima moram da razmislim - zaključila je Ana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    30. avgust 2016 | 23:49

    Molim te povuci se i idi u penziju. I ovo se ne desava zadnje cetiri turnira nego zadnje cetiri godine.

  • Neca

    30. avgust 2016 | 21:56

    Realno neznas nista

  • Marjan

    30. avgust 2016 | 23:08

    Najveci folirant u svetu tenisa.Folira se od 2008 i Pekinga .Tad je boleo mali prstic na levoj ruci pa je otkazala OI a sad joj smetaju licni saradnici kao da ih nije ona birala nego su oni na silu doslu u njen tim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA