≫ 

Dinamo video igrača u Zvezdi koji mu se sviđa, i kreće po njega!

Zagrebački klub vrlo zainteresovan za mladu nadu na "Rajku Mitiću"

  • 9
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

U Crvenoj zvezdi nije u prvom planu, o čemu govori i brojka od svega deset utakmica na koliko je nastupio od dolaska među crveno-bele, u januaru ove godine.

Međutim, u zagrebačkom Dinamu izgleda žele da iskoriste potencijal jednog od najtalentovanijih fudbalera, koji je na Marakanu stigao iz Barselone, odnosno njene škole La Masije.

David Babunski je meta Zdravka Mamića u samoj završnici prelaznog roka, piše "Večernji list".

Makedonac je prošao i sve mlađe reprezentativne kateogrije, a u Hrvatskoj pišu da Mamić zna da prepozna igrača kom se predviđa lepa budućnost i da bi naredni transfer mogao da donese milione.

Isti izvor navodi da bi pregovori za Babunskog mogli da se nastave naredne zime, ukoliko ne dođe do transfera poslednjeg dana roka.

Podsetimo, Babunski je potpisao ugovor na dve i po godine.

>>> DETALJNO O BABUNSKOM: Kako izgleda kao Ronaldo i zašto ne izlazi po klubovima?

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S

    31. avgust 2016 | 00:58

    Ljudi,ne lupajte vise.Svaka cast Mamicu, nije lako ostavariti onolike transfere,ali poznato je da Dinamo igra redovno LS,da su svi igraci Dinama u reprezentaciji koja je ucesnik svakog Ep i Sp.A gde su nasi klubovi?Zvezdas sam,ali Zvezda nije igrala grupnu fazu nekog takmicenja 10godina,reprezentacija nam se srozala,propustamo Evropska i Svetska prvenstva...A onda hocemo da prodajemo igrace kao Mamic,velikim klubovima,za velike novce.E pa ne ide to bas tako...

  • petre

    31. avgust 2016 | 10:34

    redno je da ode u crvenoj zvezi nikad nece dobiti sansu bozovic daje sansu nekim istrosenim strancibakoi mogu vodu da nose babunskom treba da ode u dinamo zagreb u zdravom sredinu gde ce dobiti sansu

  • D.V.

    31. avgust 2016 | 00:23

    Pa naravno Maminjo opazio talenat i odmah hoce da ga dovede.Na kraju ce ga prodati za 10 milki minimum a ne kao ovi nasi slepci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA