≫ 

Dženkins stigao u Beograd: Ništa nije važno, probleme ćemo rešavati u hodu!

Vezuju me divne uspomene na navijače, Beograd, Srbiju, zato sam se vratio, rekao je popularni Đenka

  • 11

Veliki ljubimac navijača Crvene zvezde, ali i jedan od najzaslužnijih za velike uspehe na parketu u prethodnim sezonama, Čarls Dženkins vratio se u klub sa Malog Kalemegdana

-Mnogo sam srećan što sam ponovo u Beogradu i Crvenoj zvezdi. Nema priče, sledi nam veliki rad, jer nas čekaju i velike obaveze u Evroligi i ostalim takmičenjima.

- Sve ostalo sada nije važno, probleme ćemo rešavati u hodu. Dobro znam šta se od mene očekuje, i ja dobro znam šta da očekujem u Crvenoj zvezdi, od trenera, saigrača, uprave.

- Uostalom to je i jedan od razloga zašto sam se vratio ovde, jer me za Beograd, Srbiju, ljude u njoj, klub, navijače, vezuju izuzetne uspomene  - rekao je po dolasku u Beograd Čarls Dženkins, koji će se već tokom popodneva priključiti svojim klupskim saigračima na treningu, od kojih su mnogi zajedno sa njim, osvajali titule u ABA i KLS ligi i igrali velike evropske utakmice..

Foto: Tanjug/Marko Đoković Foto: Tanjug/Marko Đoković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    31. avgust 2016 | 10:48

    "Dobrodosao" u prihvatni centar .!. XXAAXXAA .!. Azilanti na SVE strane, a najvise s' MRAKaneeee .!. XXAAXXAA .!. KK "Potencijalni napadaciii", ali islamskih drzava u stubuuu sramaaaa OPREZZZZZZ BRACO SRBIIII .!. XXAAXXAA .!.

  • NBGDJBT!

    31. avgust 2016 | 10:31

    DJENKA OOOOOOOOOOO a sad idemo da razbijamo ;)

  • I

    1. septembar 2016 | 09:43

    Djenka ooooooo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA